Emánuel
  • HUF: 316.18
  • USD: 1.13
  • 6 °C
  • 14 °C
Friss hírek

Femine Fortis: Női példaképet keresünk 2019-ben is

Ön is ismer olyan nőt, lányt, asszonyt, aki a példaképünk lehet? Olyan sikeres embert, aki bebizonyította nőként is lehet nagyot alkotni? Szeretné, ha mindenki megismerné a történetét? Sikereit? Az oda vezető utat?

 

A Femine Fortis – Erős Nők polgári társulás 2019-ben is keresi a felvidéki magyar női példaképeket. Három évvel ezelőtt Cséfalvay Ágnes és Bodnár Éva, egy évvel később Tóth Erika és Szobi Kerekes Eszter munkásságát ismertük el, 2018-ban pedig Szvorák Zsuzsanna és Rácz Jolán kapták meg az elismerést.

 

Várjuk a jelöléseket a feminefortis@gmail.com címre. Kérjük, adja meg a jelölt elérhetőségeit (telefon, e-mail), és egy életrajzot, illetve egy ajánlást várunk, amelyben kifejtik, miért javasolják az adott személyt a kitüntetésre. Lehet az egy édesanya, egy vállalkozó, közéleti ember, regionális politikus, művész, író, pedagógus, kultúra szervező. A lényeg, hogy értékeket jelenítsen meg, hogy a környezete és a felvidéki magyarság felnézhessen rá, hogy valódi példaként szolgálhasson nemzetünk számára.

 

Bárkit lehet jelölni, akit méltó példaképünkké válhat. A javaslatokat március 20-ig várjuk. A kuratórium ez után dönt. A kuratórium tagjai: Bauer Edit, Gergely Papp Adrianna, Hervay Rozália, Kiss Beáta, Németh Gabriella, Neszméri Tünde és Zupko Mária. Az elismerést ünnepélyes keretek között Füleken adjuk át májusban.

 

Kérjük a jelölőket, hogy saját elérhetőségüket is adják meg.

 

Körkép.sk/sajtóhír

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás