Nyitókép: Student Agency Bus

 

A RegioJet közlekedési vállalat új buszjárata Pozsonyt és az Adriai-tengert fogja összekötni a nyári szezonban. A sárga autóbuszok 2019. május 31-től kezdik meg horvátországi útjukat és egészen szeptember 5-ig fognak az utasok rendelkezésére állni.

 

Eleinte egy héten csak egyszer fog közlekedni az autóbusz Horvátországba, majd a nyári szünidő kezdetet előtt a szolgáltató megkétszerezi az összeköttetéseket – tájékoztatott a vállalat szóvivője, Aleš Ondrůj.

 

 hirdetes_300x300  

Az autóbuszok a horvátországi Spliten kívül Zadarba, Sukošanba, Biogradba, Primoštenbe és Šibenikbe fognak közlekedni.

 

„Az autóbuszok minden héten kedden és pénteken fognak Pozsonyból Splitbe indulni“

 

– pontosított Ondrůj.

 

A pozsonyi Malomliget úti (Mlynské nivy) buszmegállóból este 21.00 órakor fog indulni a RegioJet busza, amely másnap reggel érkezik meg Horvátországba. Az út reggel 9.30-kor fejeződik be Splitben.

 

„Splitből Pozsonyba szombatonként és szerdánként este 20.30-kor fognak indulni a buszok, amelyek fokozatosan felszedik az utasokat a többi, fentebb említett üdülőhelyről. A Horvátországból induló busz másnap reggel 9.00 órakor érkezik meg Pozsonyba“

 

– tette hozzá a szóvivő.

 

Abban az esetben, ha nagy lesz az érdeklődés a Horvátországba tartó buszok iránt, a RegioJet egy helyett akár két autóbuszt is üzembe tud helyezni.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!