A honi élvonalt irányító Ligás Klubok Uniójának (LKU) elnöksége megszavazta a tavaszi idény első négy fordulójának pontos menetrendjét. A 19-22. játéknapokkal zárul az alapszakasz, ami nem kevés izgalmat ígér, főleg a Top 6-ba való bejutás kérdésével kapcsolatban – számolt be az FC DAC 1904 hivatalos oldalán.

 

A mérkőzéseket most is két tévétársaság közvetíti majd élőben – az RTVS és az Orange Sport.

 

DAC-Slovan, stadionavatóval egybekötött rangadót az RTVS közvetíti 2019. február 16., szombat 16:00 órától. Egy héttel később a bajnoki címvédő Nagyszombat otthonában lépünk pályára, az Orange sport kamerái előtt. A kerületi derbi 2019. február 23-án, szombaton 14:00 órakor kezdődik.

 

írja az fcdac.sk.

 hirdetes_810x300  

 

A 21. fordulóban aztán az Szenice érkezik a Mol Arénába. A találkozót 2019. március 2-án 14 órától rendezik, és egyik tévétársaság sem közvetíti, ám valószínűleg a HusteTV-n online követhető lesz.

 

Az alapszakasz zárófordulójának mérkőzései egy időpontban kezdődnek (2019. március 9., 14:00 óra), amin a tévés közvetítések sem változtatnak. Ekkor az Aranyosmaróti ViOn-hoz utazunk, amely sereghajtóként várja a tavaszi folytatást.

 

A 22. forduló után a 12-csapatos mezőny felső- és alsóházra oszlik, és míg a felső hatos a bajnoki címért és az európai kupákért küzd, addig az alsóház a kiesés elkerüléséért csatázik majd.

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!