Nyitókép: Odkaz pre starostu

 

Az Odkazprestarostu.sk portál egy új mobilalkalmazást indított. Egy olyan eszközről van szó, amely a problémák megoldását illetően effektívebb kommunikációt biztosít a lakosok, illetve a város és a falu vezetősége között. Az alkalmazás az androidos és az iOS-es eszközökön érhető el.  

 

Az Odkazprestarostu.sk portál új alkalmazása az újítások ellenére is az alapvető célját szeretné teljesíteni, ami nem más, mint különféle panaszok, illetve kezdeményezések bejelentése az önkormányzat vezetőségének mobiltelefon segítségével.

 

 hirdetes_300x300  

Az egész nagyon egyszerűen működik: a bekapcsolódott településeken a felhasználóknak csupán be kell jelenteniük az adott panaszt, illetve kezdeményezést, ami a felelősség meghatározása után az önkormányzat elé kerül. Lehet szó elhagyott autóról, hibás közvilágításról, hulladéklerakóról vagy a parkban megrongált padról.

 

Az adott problémát a felhasználónak le kell fényképeznie és körül kell írnia, a geolokáció meghatározza a probléma aktuális elhelyezkedését, az Odkazprestarostu.sk adminisztrátora ellenőrzi az adott problémát, amit aztán továbbküld az önkormányzatnak javításra, tisztításra, eltakarításra vagy megjavításra.

 

Az Odkazprestarostu.sk alkalmazásához eddig mintegy 120 önkormányzat csatlakozott.

 

Az Odkazprestarostu.sk portál nyitóoldala.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!