Angela Merkel német kancellár csütörtöki, pozsonyi látogatása miatt jelentős forgalomkorlátozásokra számíthatunk a fővárosban, amelyek leginkább az autósokat érintik majd.

 

A SITA hírügynökség információi szerint csütörtökön délelőtt 10:30.-tól korlátozások lépnek érvénybe a delegáció reptérről történő átszállítása miatt. Lezárják a D1-es elkerülő Aranyhomoktól SZNF hídig tartó szakaszát, illetve az Einstein, Óvárosi (Staromestská) utcákat, valamint a Hodža teret illetve a Palisády utcát mindkét irányban. Ezek a korlátozások nagyjából egy órán át, 11:30-ig lesznek érvényben, néhány szakaszt csak 12:00-kor adnak vissza a forgalomnak.

 

Délután 14:00-tól negyed órán át mindkét irányban lezárják a Palisády utat és a Hodža teret, majd újra elzárják őket a forgalom elől 14:45-től 16:00-ig az Einstein utcával, az Óvárosi utcával, az SZNF híddal és az elkerülő Nagyszombat irányába tartó szakaszával együtt.

 

 hirdetes_300x300  

A rendőrség azt javasolja, hogy a D1-es autópályát délelőtt 10:00 és 12:00 között kerüljék el. A fővárosból kifelé haladva a D1-est megint csak 14:45 és 16:00 között javasolják elkerülni. A rendőrség a sofőröket fokozott odafigyelésre és türelemre inti.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!