A dél-németországi Starnberg település iskolájának biztonsági szolgálata azután riadósztatta rendőrséget, hogy egy részeg diák az iskolai önnepség után agresszívan kezdett el viselkedni.

Mintegy 50 iskolai diák csütörtökön megpróbált bejutni a starnbergi rendőrőrs épületébe, hogy kiszabadítsa 15 éves osztálytásukat, akit részegség és kihágás miatt tartóztattak le és vittek vizsgálati fogságba.

A város iskolájának biztonsági szolgálata azután riadóztatta a rendőrséget, hogy egy részeg diák az iskolai ünnepság alatt agresszívan kezdett el viselkedni. A kiérkező rendőröknek sem sikerült megnyugtatni őt, ezért vizsgálati fogságba helyezték.
Hamarosan osztálytársaik érkeztek a segítségére, akik megpróbálták betörni a rendőrség ajtaját, de nem jártak sikerrel. A tettesek a rendőrség szerint üvegeket is dobáltak az épületre, egy ablakot be is törtek.
A rendőröknek erősítést kellett hívniuk, és közös erővel tudták csak megfékezni a gyerekek hadát. Három diákot letartóztattak vagyoni eredetű károkozás és szökésben való felbujtás és közreműködés miatt.

Megosztás:
Címkék: Starnberg

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!