Vasárnap éjfélig váltsák le Jankovskát, különben hétfő reggel 9 órától egész napos tüntetés kezdődik az Igazságügyi minisztérium előtt. Ez áll Igor Matovič felhívásában. Az OĽaNO elnöke meghívott rá minden tisztességes embert, aki úgy gondolja, hogy az igazságügyi tárca államtitkárának semmi keresnivalója hivatalában.

 

„A Smer jelöltje, az igazságügyi minisztérium államtitkára, Monika Jankovská, akinek állítólag semmi köze Marián Kočnerhoz, és Kuciak és Kušnírová meggyilkolásához, kódolt üzeneteket váltott azzal az emberrel, akit Ján és Martina meggyilkoltatásával vádolnak. Azt gondolva, hogy erre soha nem derül fény. Felszólítom Gál Gábor igazságügyi minisztert és Peter Pellegrini miniszterelnököt, hogy haladéktalanul váltsák le Jankovskát”

 

– fogalmaz Matovič.

 

A politikus rámutatott arra, hogy Jankovská és Kočner folyamatosan kapcsolatban voltak és egészen addig a napig kommunikáltak, amíg utóbbit a NAKA le nem tartóztatta.

 hirdetes_300x300  

 

„Az az ember, aki megrendeli valakinek a meggyilkolását, gyilkos, és magas büntetést érdemel. Az a nő, aki hivatása és esküje ellenére, hogy a közjó érdekében fog cselekedni, inkább a maffiát szolgálja, ég magasabb büntetést érdemel és semmiképp sem maradhat hivatalában” – fogalmazott Matovič a közösségi oldalán.

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.