Nyitókép: webnoviny.sk

 

A pozsonyi Slovan futballklub vezetése gyerekeknek ajánlja fel a belépőjegyeket csütörtöki Európa liga meccsén a török Besiktas ellen.

 

Az UEFA döntése értelmében ugyanis zárt kapus meccsről van szó, no ilyen esetben is lehetőség van arra, hogy legalább a 14 éven aluli gyerekek bemehessenek.

 

A Slovan ugyan fellebbezett az UEFA döntése ellen, melyre szerdán érkezik válasz, de már készülnek a B-tervre abban az esetben, ha marad a zártkapu.

 hirdetes_810x300  

 

 „Több alapiskolát és futballklubot meghívtunk már a mérkőzésre, több mint ezren már vissza is jelezték érdeklődésüket. Bízom benne, hogy egész Szlovákiából lesz érdeklődés a lehetőség iránt, és élőben nézhetik meg a gyereket az Európa liga csoportkörének tétmérkőzését“

 

nyilatkozta Tomáš Straka sportigazgató.

 

Amennyiben az európai futballszövetség az utolsó pillanatban változtatna döntésén, a Slovan azonnal piacra dobja a belépőjegyeket, a gyerekek számára pedig fenntartja a helyeket.

 

A nézők kitiltására azért került sor, mert a szurkolók a csapat selejtezőbeli mérkőzésén politikai üzenetet fogalmaztak meg molinón a Slovan balkáni ellenfelével szemben.

 

Webnoviny.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!