Nyitókép: shockmagazin.hu

 

Parkinson-kórt diagnosztizáltak tavaly Ozzy Osbourne-nál. A 71 éves énekes a Good Morning America műsorban jelentette be mindezt családja körében.

 

Exkluzív interjút adott az utóbbi évek egészségügyi kálváriájáról Ozzy Osbourne és családja a Good Morning America tévéműsorban. A beszélgetés legmellbevágóbb részlete mindenképpen az volt, amelyben Ozzy bejelentette: tavaly Parkinson-kórral diagnosztizálták. „PRKN 2-ről beszélünk”, tette hozzá felesége és menedzsere, Sharon.

 

„A Parkinsonnak számos különböző típusa van. Semmiképpen sincs szó halálos ítéletről, de bizonyos idegekre hatással van a szervezetben. Egyszer jó napod van, utána megint, aztán a következő nagyon rossz.” „Tartozom a rajongóknak annyival, hogy elmondjam nekik: Parkinsonom van”, szögezte le Ozzy. „Remélem, kitartanak, és továbbra is mellettem állnak majd, mert szükségem van rájuk. Nem tudok jól titkot tartani, és nem élhetek tovább így, mert lassan kifogyok a kifogásokból…”

 hirdetes_810x300  

 

 

Ozzy elárulta: esése utáni műtétjeit követően jobban van, de nem teljesen. „Az egyik karomban a műtét óta zsibbadást érzek, a lábaim pedig mindig kihűlnek. Nem tudom, hogy ez a Parkinson miatt van-e így, de hát épp ez a probléma. Mert a műtét során vágtak át idegeket is. Soha azelőtt nem hallottam még idegi fájdalmakról, és elég furcsa érzés…”

 

Shockmagazin.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.