Nyitókép: expressinformer.com

 

Helikopter-balesetben elhunyt a Los Angeles Lakers korábbi kiváló kosárlabdázója, Kobe Bryant. A legendás NBA-játékos halálhíréről a TMZ számolt be elsőként, majd a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette azt. A vasárnap esti beszámolók szerint a helikopteren öten utaztak, köztük Bryant 13 éves lánya, Gianna Maria is.

 

A híres kosárlabdázó 41 éves volt. A tragédia helyi idő szerint vasárnap reggel történt, a gép lezuhanása után ki is gyulladt.

 

A tragédia helyi idő szerint vasárnap reggel történt, a gép lezuhanása után ki is gyulladt. Kép: SME

 

 hirdetes_400x285  

A legfrissebb információk szerint Kobe Bryant – aki már játékosként is rendszeresen Sikorsky S-76-os típusú helikopterével utazott, többek között a Los Angeles Lakers mérkőzéseire is a STAPLES Centerbe – és négy további ember tartózkodott a helikopteren, amely eddig ismeretlen okokból lezuhant, és kigyulladt.

 

Az ABC hírcsatorna beszámolója szerint helyi idő szerint reggel 10 órakor (magyar idő szerint 19 órakor) a dél-kaliforniai Calabasas közelében, ködös időjárásban zuhant le a Sikorsky S-76-os típusú helikopter, fedélzetén öt emberrel. A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a lezuhant gép azonnal kigyulladt, ahogy a körülötte lévő bozótok is, így a tűzoltók rendkívül nehezen tudták megközelíteni.

 

 

A balesetet senki sem élte túl, a TMZ információi szerint Vanessa Bryant, a legendás kosárlabdázó felesége nem volt a járművön, 13 éves lánya, Gianna Maria viszont igen. Az egykori sportoló felesége mellett három gyermekét, Nataliát, Biancát és Caprit hagyta hátra.

 

A baleset okát egyelőre vizsgálják.

 

Kobe Bryant végig a Los Angeles Lakers szineiben játszotta végig sikerekben gazdag karrierjét. 1996 és 2016 között húsz éven keresztül, mely során ötször nyerte meg  az NBA-t (2000-2002, 2009, 2010).

 

Kobe Bryant karrierjének legemlékezetesebb pillanatai:

 

 

Nemzeti Sport, SME

Megosztás:
Címkék: Kobe Bryant

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!