Nyitókép: origo.hu

 

22. évértékelő beszédét tartja Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap, a Várkert Bazárban. A miniszterelnök egy videót is feltöltött Facebook-oldalára, amelyben az elmúlt 21 évből látható egy-egy pillanat.

 

 

 

 hirdetes_300x300  

 

A miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. A Fidesz elnöke azóta minden esztendő elején áttekinti az előző időszakot, illetve kijelöli a következő időszak kormányzati feladatait. Az évek során olyan ambiciózus célkitűzések is reálissá váltak mint a szegénység felszámolása, vagy a nagycsaládok lakásvásárlásának milliós összegekkel történő támogatása.

 

Az európai ügyek mellett várhatóan az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök a vasárnapi évértékelőjében a Várkert Bazárban.

 

Az évértékelőt 15 órától az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.

 

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón úgy fogalmazott: a kormány célja, hogy az állam mindent megtegyen azért, hogy a jövő generációk környezetvédelmi szempontból is jobb állapotú országot örököljenek, mint amit 2010-ben a kormányalakításkor ők átvettek. Orbán Viktor évértékelője 22 éves hagyományra tekint vissza, s 1999-ben, amikor először értékelte az ország ügyeit a kormányfő, elsősorban a polgári kormány előtt álló feladatokról adott tájékoztatást – számol be róla a Magyar Nemzet.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!