Nyitókép: fcdac.sk

 

Június 30-a volt az utolsó napja a két játékosnak a DAC kötelékében. Lukáš Čmelíknek a szerződése, Lorenco Šimićnek a kölcsönjátéka járt le a klubnál, adta hírül az fcdac.sk.

 

Čmelík három éve, 2017-ben érkezett a Zsolnától, és folyamatosan a problémás játékosok közé tartozott, ami több eltiltással is járt. Az egyébként ügyes játékosnak a játékgépekkel, alkohollal is meggyűlt a baja az elmúlt időszakban. Čmelík 38 alkalommal szerepelt az első csapatban, 1 gól fűződik a nevéhez. Négy alkalommal az Európa-ligában is szerepelt, a Slovnaft Cup-ban pedig 6/3 a mérlege. Jelenlegi értéke a transfermarkt alapján 250 ezer euró, ami 100 ezerrel kevesebb, mint leigazolásakor.

 

A 23 éves Šimić nemrég, 2020 elején a genovai Sampdoria együttesétől érkezett kölcsönjátékra Dunaszerdahelyre. Korábban a Rijekában és a Hajduk Splitben is játszott. A horvát középső védő négy bajnoki és három kupatalálkozón lépett pályára a csallóközi csapat színeiben. A transfermarkt szerint érték a DAC-ban 150 ezer euróval csökkent, jelenleg 650 ezer eurót ér a játékospiacon.

  hirdetes_300x300   

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.