Nyitókép: aktuality.sk

 

Egyre több találgatás merül fel Lionel Messi jövőjével kapcsolatban azután, hogy a Barcelona játékosai elégedetlenségüket fejezték ki a klub menedzserével, Quique Setiénnel kapcsolatban.

 

A katalán klub gólrekordere állítólag dühös, amiért nem sikerült megszerezni Neymart, Arthuro Melot pedig eladták.

 

Egyes hírek szerint viszont a 33 éves csatár még kitölti a szerződéséből hátra maradó 12 hónapot, és eligazol.

 hirdetes_810x300  

 

A Barcelona korábbi csillaga, Rivaldo szerint már készül a terv arra vonatkozóan, hogy összehozzák Ronaldot és Messit, mégpedig Olaszországban. Ez esetben a Juventus jöhet szóba.

 

 „A felmerült spekulációk alapján meggyőződésem, hogy vannak ügynökök, akik már most arról álmodnak, hogy Messit és Ronaldot összehozzák a Juventusban. Ez világszenzáció lenne,”

 

– nyilatkozta Rivaldo a Betfair-nek.

 

„Ha összejön, az világra szóló siker lesz, és meggyőződésen, hogy a Juventus befektetése az argentinba gyorsan megtérülne a médiafigyelem és a marketingnak köszönhetően.”

 

„Történelmi pillanat lenne látni együtt játszani őket, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg szponzor hajlandó lenne anyagilag is segíteni a Juventusnak, ami Lionel Messinek is lehetőséget jelentene”

 

„Ha már a távozásáról beszélnek, természetes, hogy minden futballklub azon gondolkodik, hogyan tudná megszerezni. Az elmúlt 10 év két legjobb játékosa a világon egy csapatban óriási dolog lenne.“

 

Amennyiben a Juventus nem jár sikerrel, úgy Rivaldo szerint Messi a Manchester Citybe szerződhet.

 

„Amikor Lionel Messinek lejár a szerződése, 34 éves lesz. Én azt gondolom, hogy még könnyen játszhat a Premier League-ben.”

 

– tette hozzá Rivaldo.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.