Nyitókép: webnoviny.sk

 

Péntek reggel Windsorban örök hűséget fogadott egymásnak Beatrix hercegnő – András yorki hercegnek, a brit uralkodó harmadik gyermekének elsőszülött leánya – és polgári származású párja, Edoardo Mapelli Mozzi 37 éves olasz ingatlanmágnás.

 

A pár a windsori birtok All Saints kápolnájában házasodott össze, maga az uralkodó, II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg jelenlétében.

 

A közzétett hivatalos fotókon nem szerepelnek a hercegnő szülei, a királyi pár viszont igen. A palota megerősítette, hogy Andrew herceg kísérte az oltárhoz lányát. A herceg azonban továbbra is kerüli a nyilvános szereplést, barátja, az időközben elhunyt, és korábbak szexuális kizsákmányolással vádolt Jeffrey Epstein miatt.

 hirdetes_810x300  

 

Brit források szerint ez az első alkalom a koronavírus-járvány óta, hogy  II. Erzsébet és férje családi eseményen vett részt.

 

 

A 31 éves Beatrix hercegnő egy személyre szabott Norman Hartnell ruhát viselt, mely a nagymamájától származik. II. Erzsébet pedig a nevezetes napra Mária királynő gyémántokkal kirakott koronáját adta kölcsön, melyet ő maga is viselt 1947-ben a saját esküvőjén.

 

II. Erzsébet királynő 31 éves unokája eredetileg május 29-én házasodott volna össze vőlegényével, a koronavírus okozta egészségügyi veszélyhelyzet miatt azonban elmaradt a királyi lakodalom.

 

Titokban férjhez ment II. Erzsébet királynő unokája

 

webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!