Nyitókép: businessinsider.com

 

Újabb könyv jelent meg az amerikai elnök családjáról. A szerző a first ladyt akarná bemutatni, és a többi között azt állítja, hogy Donald Trump felesége, Melania és idősebb lánya, Ivanka egymással rivalizál.

 

A Melania és én, a first ladyhez fűződő barátságom kiteljesedése és bukása című könyvet Stephanie Winston Wolkoff írta, aki korábban a divatiparban dolgozott, és 2017 elejétől 2018 februárjáig az amerikai elnök feleségének tanácsadójaként alkalmazták. Akkor – információk kiszivárgása miatt – távoznia kellett a Fehér Házból.

 

A könyvben úgy állítja be magát, mint aki baráti viszonyba került a híresen tartózkodó és távolságtartó Melania Trumppal. A sajtóban megjelent idézetekből pedig az derül ki, hogy nem bennfentes információkkal, hanem inkább sztorikkal, anekdotákkal szolgál. Ezek jó része már korábban ismert volt.

 hirdetes_810x300  

 

Melania Trump. Kép: cnn.com

 

Winston Wolkoff az eddig ismertnél „agresszívabbnak” vélelmezi Melania Trumpot. Az 50 éves, szlovéniai születésű exmodellről azt állítja, hogy rivalizál Trump idősebb lányával, Ivankával, aki jelenleg az elnök tanácsadója is a Fehér Házban. Mint írja, a first lady gyakran nevezi „hercegnőnek” és „kígyónak” Ivanka Trumpot, sőt a ruhatárából állítólag kirakta azoknak a divattervezőknek a ruháit is, akiktől korábban Ivanka már rendelt.

 

A szerző, aki korábban a Vogue című divatlap reklámmenedzsere is volt, úgy tudja, hogy Melania Trumpnak van befolyása Donald Trump egyes döntéseire is.

 

Stephanie Grisham, a first lady sajtófőnöke „hazug önreklámozásnak”, egy „sértett nő” visszavágásának minősítve már megjelenése előtt visszautasította a könyvet, illetve az abban foglalt állításokat.

 

Elemzők emlékeztetnek rá: a választási kampány intenzívebbé válásával egymás után jelennek meg a „leleplezőnek” szánt könyvek Donald Trumpról és a családjáról. Nemrégiben jelent meg az elnök unokahúgának, Mary Trumpnak a könyve, és várhatóan a napokban kerül boltokba az emlékirata a csalás miatt börtönbüntetésre ítélt Michael Cohennek, Trump volt személyes ügyvédjének is.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!