Nyitókép: pluska.sk

 

A hétvégén került sor az OTO, azaz a televíziós személyiségek díjainak átadására. Az ünnepségen az egyik legnagyobb tapsot a szlovák köztelevízió sportszerkesztőségének tagja, az ismert műsorvezető, Marcel Merčiak kapta.

 

Merčiak a közönségdíj átvételét követő beszédében a következőket mondta a koronajárvány miatt bevezetett megelőző intézkedések kapcsán, mely után vastapsot kapott:

 

„Szeretném megkérni azokat, akik ezeket a rendeleteket, szorításokat, megelőző intézkedéseket és hasonlókat írják, mert azok olvasásánál gyakran úgy érzem magam, mint a 22-es csapdájában, hogy ne feledkezzenek meg a társadalom életét befolyásoló két nagyon fontos dologról: ezek pedig a kultúra és a sport.

 

Főleg ez utóbbiról szeretnék szót ejteni, mert a szlovák sport, és nemcsak a járvány kitörése óta, de azóta még inkább, haldoklik. Lassan, de biztosan pusztul el a szemünk előtt. Drukkolok neki, és hiszem, hogy az elkövetkező hónapokban, nem tudom ugyan, hogy pontosan mikor, újra normálisan, szabadon és méltóságteljesen élhessünk.”

 

  hirdetes_300x300   

Körkép.sk/sportky.zoznam.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!