Nyitókép: Fb

 

Egyre több felhasználó kapja meg a Messenger új verzióját, amely az új ikon mellett több új lehetőséget is tartalmaz.

 

A héten jelentette be a Facebook, hogy új változatot ad ki Messenger üzenetküldőjéből. A frissítés mostanra több magyar felhasználónál is megjelent.

 

Az új Messenger legszembetűnőbb változása az alkalmazás ikonját érinti: ezt a régi kék-fehér helyett lilás-rózsaszínesre módosította a közösségi oldal, visszacsinálni nem lehet. Ez egyben azt is jelenti, hogy az app mindenkinél így fog megjelenni.

 hirdetes_400x285  

 

A Messenger amellett, hogy új logót kapott, a chathez használt új színekkel és témákkal, valamint személyre szabható reakciójelekkel érkezik a felhasználókhoz. A Facebook azt ígéri, hogy ezeknek köszönhetően a Messengert sokkal szórakoztatóbb lesz használni.

 

 

A frissített Messengerben ezenkívül új témákat és színeket is találhatnak a felhasználók, melyekkel még egyedibbé alakíthatják a beszélgetést. Az újdonságok közé tartozik a személyre szabható reakciójelek funkciója is: ezzel az alapértelmezett emojikat olyanra cserélheti az ember, amiket szívesebben/gyakrabban használ az üzenetre való reagáláskor.

 

Az új logóval együtt a cég csevegési témákat is bevezetett, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kicsit feldobjuk a beszélgetést. Ezen kívül változtathatjuk a kinézetét is az adott személyeknél, és további funkciók is hamarosan megjelennek; újabb szelfimatricák és eltűnési mód, ami segítségével be lehet majd állítani, hogy az üzenetek egy bizonyos idő után automatikusan törlődjenek.

 

Ezen kívül a Facebook nem csak a megfelelő színek kiválasztásával töltötte az elmúlt hónapokat. Az utóbbi időkben a vállalat egy csomó új funkcióval egészítette ki a Messengert, többek között a szobákat, a barátokkal közös videók megtekintésének lehetőségét, de a legnagyobb durranást, hogy az Instagram és a Messenger összeolvad.

 

Valószínűleg logó színei is ennek a közös felületnek a szimbóluma.

 

HVG/Hamuesgyemant.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.