Szlovákiában és Magyarországon is megjelent az új Facebook Messenger - Körkép.sk
Auguszta
  • HUF: 381.07
  • USD: 1.08
  • 5 °C
  • 15 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Szlovákiában és Magyarországon is megjelent az új Facebook Messenger

Nálatok is megváltozott a Messenger ikonjának színe? Ezért.

Nyitókép: Fb

 

Egyre több felhasználó kapja meg a Messenger új verzióját, amely az új ikon mellett több új lehetőséget is tartalmaz.

 

A héten jelentette be a Facebook, hogy új változatot ad ki Messenger üzenetküldőjéből. A frissítés mostanra több magyar felhasználónál is megjelent.

 

Az új Messenger legszembetűnőbb változása az alkalmazás ikonját érinti: ezt a régi kék-fehér helyett lilás-rózsaszínesre módosította a közösségi oldal, visszacsinálni nem lehet. Ez egyben azt is jelenti, hogy az app mindenkinél így fog megjelenni.

SJE Nyílt nap

 

A Messenger amellett, hogy új logót kapott, a chathez használt új színekkel és témákkal, valamint személyre szabható reakciójelekkel érkezik a felhasználókhoz. A Facebook azt ígéri, hogy ezeknek köszönhetően a Messengert sokkal szórakoztatóbb lesz használni.

 

 

A frissített Messengerben ezenkívül új témákat és színeket is találhatnak a felhasználók, melyekkel még egyedibbé alakíthatják a beszélgetést. Az újdonságok közé tartozik a személyre szabható reakciójelek funkciója is: ezzel az alapértelmezett emojikat olyanra cserélheti az ember, amiket szívesebben/gyakrabban használ az üzenetre való reagáláskor.

 

Az új logóval együtt a cég csevegési témákat is bevezetett, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kicsit feldobjuk a beszélgetést. Ezen kívül változtathatjuk a kinézetét is az adott személyeknél, és további funkciók is hamarosan megjelennek; újabb szelfimatricák és eltűnési mód, ami segítségével be lehet majd állítani, hogy az üzenetek egy bizonyos idő után automatikusan törlődjenek.

 

Ezen kívül a Facebook nem csak a megfelelő színek kiválasztásával töltötte az elmúlt hónapokat. Az utóbbi időkben a vállalat egy csomó új funkcióval egészítette ki a Messengert, többek között a szobákat, a barátokkal közös videók megtekintésének lehetőségét, de a legnagyobb durranást, hogy az Instagram és a Messenger összeolvad.

 

Valószínűleg logó színei is ennek a közös felületnek a szimbóluma.

 

HVG/Hamuesgyemant.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Halász Eszter
2020. okt. 17. 21:18

Nekem és több komentelonek a Google áruházban írtunk hogy a régi messenger van semmi változás meg a tartalma is régi osdi.

Halász Eszter
2020. okt. 17. 21:23

Ráadásul nagyon rossz komentek mert sok a probléma eltűntek a chet fejek nincs értesítés későn érkezett meg videót nem lehet letölteni sok RAM-ot eszik eltűntek a becenevek. Ezeknek jó lenne utána nézni és kijavítani. A tartalma IIS régi így semmit sem ér

Hüse Csaba
2020. okt. 18. 11:21

Hiányzik az értesítési felületten a kék pögy.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket