Nyitókép: Körkép.sk

 

A Körkép.sk információi szerint a vendégcsapatnál felmerült tömeges COVID-19 fertőzés összesen 6 játékost érint. A 14 fertőzött többsége a stáb tagjaiból kerül ki.

 

„Mindent megpróbáltunk annak érdekében, hogy egy más időpontban, a lehetős legerősebb összeállításban lépjünk pályára, de nem jártunk sikerrel,“

 

–  nyilatkozta az ŠK Slovan.

 hirdetes_400x285  

 

A Fortuna liga rangadójára így az eredetileg is tervezett, vasárnap 16.00 órai kezdettel kerül sor.

 

Korábban a hazaiak ingyenes tesztelést biztosítottak bérleteseiknek, Világi Oszkár így szerette volna elérni, hogy közönség előtt játszhassanak. A szombaton életbe lépett kijárási tilalom azonban keresztülhúzta a számításokat.

 

A Slovan 14 koronavírussal fertőzött személyt jelentett, a Körkép.sk úgy tudja, hogy közülük hatan vannak a játékoskeretből.

 

Ifj. Ivan Kmotrík. Kép: Körkép.sk

 

Hogy milyen összeállításban léphetnek a csapatok pályára, az csak a mérkőzést megelőző antigén tesztek elvégzése után válik ismertté. Ifj. Kmotrík Ivan elmondása szerint a Slovan biztosan nem a legerősebb összeállításban fut ki a gyepre. A klubtulajdonos fia egyébként szintén a cserepadon fog ülni, ezzel is erősítve a vendégek közötti összetartást. Rajta kívül Németh Szilárd, az ificsapat másodedzője is a kispadon foglal majd helyet.

 

A DAC jelenleg 10 forduló után 27 ponttal vezeti a bajnokságot, két ponttal a Slovan előtt.

 

Körkép.sk/teraz.sk

Megosztás:
Címkék: DAC-Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!