Nyitókép: Richard Sulík Fb-oldala

 

Néhány órával azután, hogy Igor Matovič kormányfő és az OĽaNO is hiába kereste Richard Sulíkot, az SaS elnöke életjelet adott magáról. Sulík hetek óra nem vett részt sem online sem offline a kormány ülésein, és a technika adta lehetőségekkel sem élt, hogy részt vegyen a kabinet ülésén, mely fontos járványügyi intézkedésekről tárgyalt.

 

Az OĽaNO és a kormányfő Richard Sulíkot keresi. Utoljára december 16-án volt jelen a kormány ülésén

 

Csütörtökön 14.30 körül közösségi oldalán annyit írt, hogy Pozsonyból jelentkezem. Szavait egy munkagéppel illusztrálta, mely vélhetően a ma megérkezett antigénteszteket pakolta. A Szlovákiába érkezett mennyiség azonban csak a 16 százaléka az eredeti mennyiségnek, a többire még várni kell. Sulík ezt először azzal magyarázta, hogy több nem fér a repülőgépbe. De hogy a repülőgép esetleg miért nem tért még egyszer, arra már Sulík kollégája, Branislav Gröhling oktatásügyi miniszter sem tudott válaszolni.

 hirdetes_300x300  

 

Sulík elmúlt hetekbeli passzivitását azzal próbálta magyarázni, hogy a gazdasági miniszter jelenléte semmit sem változtat az ország járványügyi helyzetén. Hozzátette, hogy az elmúlt időszakban a családjával külföldön szabadságolt.

 

„De már itthon vagyok, és megérkeztek az antigéntesztek is.“

 

– írta, hozzátéve, hogy távollétében volt, aki helyettesítse.

 

HLÁSIM SA Z BRATISLAVY 🙂
Začnem tým, že fyzická prítomnosť ministra hospodárstva na epidemiologickej situácii krajiny…

Közzétette: Richard Sulik – 2021. január 7., csütörtök

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.