Nyitókép: hcdac.sk

 

A HC DAC Dunaszerdahely a MOL extraliga 19. fordulójában a listavezető Baník Most csapatát fogadta visszavágóra. A két rivális közötti első találkozón történelmi győzelmet arattak a csallóközi sárga-kékek idegenben, ezúttal a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban hangzott fel a sípszó.

 

Végig kiélezett küzdelemben tartotta magát a HC DAC, a lefújásnál azonban a listavezető vihette haza a pontokat. Debre Viktor vezetőedző elégedett játékosaival, mert az utolsó pillanatig küzdöttek és nem adták fel a harcot.

 

„Végig nagy iramú és harcos mérkőzést játszottunk – kezdte csapata értékelését Debre Viktor vezetőedző.

 hirdetes_300x300  

 

„Az első félidőben az ellenfél jött az eredmény után, csak a végjátékban tudták megfordítani az eredményt, amit a második játékrész elején két perc alatt le is dolgoztunk. A védekezésünk többnyire jól működött, kapusunk jóval átlagon felül védett. A végére nagyon elfáradtak a lányok, ami leginkább a támadójátékunkban mutatkozott meg, ott nem tudtunk már annyira energikusak lenni, mint a védekezésben. Az ellenfél végig arra kényszerített minket, hogy sokat fussunk, ami még inkább kivett az erőnkből. Összességében nem lehetek elégedetlen, hiszen nagyot küzdött végig a csapat, és a mérkőzés legvégéig abszolúte kétesélyes volt a találkozó.”

 

MOL extraliga 19. forduló

2021.02.20. 18:00

Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely

HC DAC Dunaszerdahely –DHK Baník Most: 20-24 (8-11)

 

MOL extraliga 19. forduló: HC DAC Dunaszerdahely – DHK Baník Most Fotó: Lelkes Ernő

Közzétette: HC DAC Dunajská Streda – HC DAC Dunaszerdahely – 2021. február 20., szombat

 

hcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!