Friss hírek

Erdogan “leültette” Ursula von der Leyent – Sokkoló videó

Nem akármilyen tiszteletlenségről tett tanúbizonyságot Erdogan török elnök

Nyitókép: reprofoto (youtube-videó)

 

Hogy Törökország nem való az Európai Unióba, azt tudjuk, Az is ismert, hogyan bánnak a törökök a nőkkel, mennyire tartják őket egyenrangúaknak a férfiakkal.

 

De ha provokatív módon ugyanezt egy csúcsdiplomáciai találkozón is bemutatják, az már sokkoló.

 

Az interneten terjed az a videó, melyen nem akármilyen jelenetet láthatunk. Az Európai Unió két vezetője, Usula von der Leyen bizottsági elnök és Charles Michel, az Európa Tanács elnöke Erdogan török elnöknél járt hivatalos találkozón 2021. április 6-án.

 

Ennek keretében a hivatalos fotózáshoz és tárgyaláshoz Erdogan csak két széket készíttetett elő. Egyet magának, egyet pedig Charles Michelnek. Azaz a két férfinak.

 

 

Ursula von der Leyen pedig csak állt, állt, és nem értette, mi történik. Majd helyet foglalt oldalt, a kanapén.

 

Leginkább mégis az botrányos, ahogy a francia Charles Michel kezelte a helyzetet. Ő ugyanis nem csinált semmit. Nem állt fel, nem adta át a helyét von der Leyennek, nem kérte számon a helyzetet. Nem. Csak ült, ült és vigyorgott, mint egy gyengeelméjű.

 

0:30-tól látható a jelenet az alábbi videón. Nem, nem a középkorban, hanem 2021-ben:

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. ápr. 07. 17:16

Legalabb megtudtak a csodalastos EU vezetoi mennyit is ernek.

Attila Sz
2021. ápr. 08. 08:17

Nagyon is jól tette Erdogan elnök úr, ez a két Brüsszelben "dolgozó" libernyak Sorosbérenc legalább kicsit erezhette azt a viselkedést-törődés amit ők ketten és sajnos nagyon sok társuk ott Brüsszelben művelnek velünk a még megmaradt nemzeti értékeket tisztelő-konzervatív-Istenfélő emberekkel!Erdekesmod"nyekkenni "nem mert ott a helyszínen Erdogan előtt az a Köcsög kutya Charles Michel, bezzeg este mikor már otthon volt a maga kis agymosott Libernyak kollégái között azonnal" tiltakozni "kezdet a Facebook-on... Szánalmas, hát ennyit rólatok Libernyak korrupt férgek! Egyszer sorra kerültök ti is ott Brüsszelben, a jó Isten nem ver bottal!

Fehér István
2021. ápr. 09. 13:54

Erdogan alaposan helyre rakta a dolgokat! Megérdemelte Ursula asszonyság is, ha pl. csak az őshonos kisebbségek uniós "kezelésére", vagy a magyarok "megleckéztetéseire" gondolok! Ilyen alapon meg a másik genderhulladék is állva maradhatott volna...

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket