Nándor
  • HUF: 361.95
  • USD: 1.16
  • 7 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Foci

Weiss már Dunaszerdahelyen van. Közel a megegyezés a DAC-cal?

Weiss szlovákiai viszonylatban az egyik, ha nem a legjobb név a futballtrénerek között

Nyitókép: webnoviny.sk

 

A Körkép.sk információi szerint közel a megegyezésta felvidéki magyar futballklub és Vladimír Weiss vezetőedző között. A DAC egyre közelebb van ahhoz, hogy Bernds Storck helyére leigazolja az ismert szlovák futballedzőt, Vladimír Weisst.

 

Úgy tudjuk, Weiss cikkünk közlésének pillanataiban is Dunaszerdahelyen tartózkodik, ahol a klub tulajdonosával és a csapat vezetőségével tárgyal az esetleges szerződéskötésről. A szerződéskötés esélye forrásaink szerint 80 százalék.

 

A Körkép.sk szerint ugyan továbbra is több név van a kalapban, de Világi Oszkár és Jan Van Daele sportigazgató is Weisst preferálja. A sárga-kékek vezetőedzői teendőit Bernd Storck távozása után átmenetileg Németh Antal látja el. Németh irányításával a csapat nem túl szép játékkal, de 1:0-ra győzött Aranyosmaróton.

 

Weiss szlovákiai viszonylatban az egyik, ha nem a legjobb nevű vezetőedző. Korábban a Petržalka, a Slovan, illetve a szlovák és a grúz válogatott kispadján is sikereket ért el. Amennyiben Weiss kerülne a kispadra, jelenleg egyetlen magyar játékosra sem számíthat. Kalmár Zsolt és Schäfer sérült, Vida Máté pedig a Vasassal tárgyal az esetleges átigazolásáról.

 

A DAC szombaton hazai pályán a nagy rivális Zsolna csapatát fogadja.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zoz
2021. ápr. 30. 14:31

⚽ "Nélküled..."

Bendegúz Ábrahám
2021. máj. 04. 12:02

Valószínű eljött csak egy kávéra, mert már a Slovannal tárgyal: https://sport.aktuality.sk/c/496123/po-blamazi-s-trnavou-padaju-v-sk-slovan-prve-hlavy-na-lavicku-by-sa-mal-vratit-staronovy-trener-vladimir-weiss-starsi/

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket