Nyitókép: Körkép.sk

 

Sajnos immár bevett szokássá vált, hogy az Aliancia-Szövetség sajtótájékoztatóira csak a Most-Híd és az MKP által felügyelt, finanszírozott és irányított, magyar nyelvű sajtó kap meghívást. Azaz, az MKP kézi vezérlése alatt dolgozó Ma7 és Felvidék.ma, valamint a Most-Hídhoz közeli Új Szó, Bumm, Paraméter, Pátria rádió.

 

Belépés csak pártsajtónak

 

A Körképet, biztos ami biztos, inkább nem is tájékoztatják, nehogy elmenjünk és esetleg kérdezni is tudjunk. Erre leginkább akkor kerül sor, ha a sajtómeghívók kiküldése Magdeme Klára, a szlovák-magyar vegyespárt szóvivőjének feladata. A Most-Híd székházában sorra kerülő sajtótájékoztatókon így leginkább csak a szervilis, pártok által működtetett média vehet részt, akik aztán passzívan végighallgatják a hosszú, esetenként egy óránál is tovább tartó monológokat, majd elvégzik az elvárt feladatot.

 hirdetes_810x300  

 

Így lesz ez a mai napon is, az MKP, Most-Híd, Összefogás építésügyi törvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatóján, melyre a Körkép cikkünk megjelenéséig hivatalosan nem kapott meghívást.

 

Sajtószabadság helyett sajtócenzúra

 

Sajtószabadság helyett sajtócenzúra a gyakorlatban az Aliancia-Szövetség részéről. Ha már most, parlamenten kívül így viselkednek, mire számíthatnak majd tőlük a választók, ha esetleg bizalmat kapnának?

 

A Körkép.sk olvasóit ettől függetlenül természetesen semmilyen hátrány nem éri, sőt! Ugyanakkor fontosnak tartottuk tájékoztatni immár 650 ezres olvasótáborunkat arról, milyen módszereket alkalmaz a Solymos László vezette Most-Híd és annak sajtóosztálya.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 35 olvasónak tetszik ez a cikk.