Eufrozina, Kende
  • HUF: 356.88
  • USD: 1.17
  • 13 °C
  • 27 °C
Friss hírek

Sajtócenzúra, sajtóelnyomás a Szövetség részéről. Belépés csak pártsajtónak

Az Aliancia sajtótájékoztatóira csak a Most-Híd és az MKP által felügyelt és irányított médiumok mehetnek be

Nyitókép: Körkép.sk

 

Sajnos immár bevett szokássá vált, hogy az Aliancia-Szövetség sajtótájékoztatóira csak a Most-Híd és az MKP által felügyelt, finanszírozott és irányított, magyar nyelvű sajtó kap meghívást. Azaz, az MKP kézi vezérlése alatt dolgozó Ma7 és Felvidék.ma, valamint a Most-Hídhoz közeli Új Szó, Bumm, Paraméter, Pátria rádió.

 

Belépés csak pártsajtónak

 

A Körképet, biztos ami biztos, inkább nem is tájékoztatják, nehogy elmenjünk és esetleg kérdezni is tudjunk. Erre leginkább akkor kerül sor, ha a sajtómeghívók kiküldése Magdeme Klára, a szlovák-magyar vegyespárt szóvivőjének feladata. A Most-Híd székházában sorra kerülő sajtótájékoztatókon így leginkább csak a szervilis, pártok által működtetett média vehet részt, akik aztán passzívan végighallgatják a hosszú, esetenként egy óránál is tovább tartó monológokat, majd elvégzik az elvárt feladatot.

 

Így lesz ez a mai napon is, az MKP, Most-Híd, Összefogás építésügyi törvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatóján, melyre a Körkép cikkünk megjelenéséig hivatalosan nem kapott meghívást.

 

Sajtószabadság helyett sajtócenzúra

 

Sajtószabadság helyett sajtócenzúra a gyakorlatban az Aliancia-Szövetség részéről. Ha már most, parlamenten kívül így viselkednek, mire számíthatnak majd tőlük a választók, ha esetleg bizalmat kapnának?

 

A Körkép.sk olvasóit ettől függetlenül természetesen semmilyen hátrány nem éri, sőt! Ugyanakkor fontosnak tartottuk tájékoztatni immár 650 ezres olvasótáborunkat arról, milyen módszereket alkalmaz a Solymos László vezette Most-Híd és annak sajtóosztálya.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 35 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gerembes Karcsi
2021. máj. 18. 10:05

Semmi gond tisztelt Körkép szerkesztőség figyelem ahogy írnak az árulok a másik oldalon és érezhető a hazugság és a hírek ellferditese náluk ez bevett szokás! És önök által le adott hírek egyszerre érezhető a tisztaság és úgymond neutral hírközlés nálam ez azt jelenti senkihez nem kötődők de ami igaz az igaz és pártoktól függetlenül tájékoztat mindenről és a lényeg nem atszabva! Mint ez a vegyes langyos hordalek banda ők kizartak minket vagyis a körképet hát isten áldjon nekik is kizárást majd a valasztaskor és remélem mihamarabb szethulik ez a szégyenteljes szövetség mert rajtunk felvidéki magyaroknak nemkel ez a trahany hazug köpenye forgató jelemileg széteget politikai hulladékok.

Lusmi
2021. máj. 18. 11:46

Minek is kéne nekünk bármiről tudni?!...Elég ha rájuk szavazunk, ezáltal bebizonyíthatjuk /nekik?/, hogy mi tényleg Jómagyarok vagyunk. Aki meg nem szavaz rájuk, az nem az. A Jómagyar ismérvei: kussol, nem kérdez, pofáját befogja és szépen rájuk szavaz! Forró elvtársnak köszönjük az ukázt...méltó utódja a "nagy" elődöknek, mint amilyen BB. Előre a Lenini úton, hisz nagyon jól haladunk a CÉL felé!...ha a cél a teljes önfelszámolás. Nincs itt semmi látnivaló.

Pétya
2021. máj. 18. 12:25

Sajtószabadság fidesz-módra.

    Bendegúz Ábrahám
    2021. máj. 18. 14:30

    Petya, csak nem azt akarod mondani, hogy a Pátria rádiót az Új Szót, Bummot meg a Paramétert a Fidesz mozgatja?

Bendegúz Ábrahám
2021. máj. 18. 14:31

Petya, csak nem azt akarod mondani, hogy a Pátria rádiót az Új Szót, Bummot meg a Paramétert a Fidesz mozgatja?

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket