Nyitókép: Közegészségügyi Hivatal Fb-oldala

 

A Rozsnyói Regionális Közegészségügyi Hivatal kísérleti regionális kampányt indít az oltások népszerűsítése érdekében. Minderről magyar nyelvű Fb-bejegyzésben is beszámoltak közösségi oldalukon.

 

Az elkövetkező napokban így várhatóan magyar nyelvű szórólapok kerülnek a járás településeinek postaládáiba.

A Rozsnyói Regionális Közegészségügyi Hivatal közvetlen segélyvonalat létesített a 0905 439 276-os telefonszámon, ahol közvetlenül a rozsnyói hivatal munkatársa áll a lakosság rendelkezésére az oltással kapcsolatos kérdések megválaszolására. Remélhetőleg, erre is lesz mód magyar nyelven is,
Amint azt a Közegészségügyi Hivatal regionális kirendeltsége írja, szívesen segítenek a regisztrálással kapcsolatosan is, amennyiben erre az illetőnek nincs lehetősége.
„Célunk egy nyílt párbeszéd – Beszéljünk az oltásokról, ismerjük meg az oltás előnyeit, és hátrányait. Csak oltással tudjuk hatékonyan megakadályozni a COVID-19 újabb hullámát, és elkerülni a járványellenes intézkedések negatív hatásait. Mutassuk meg együtt, hogy oltásban is lehetünk a legjobbak, hogy ehhez kevés is elég”
– olvasható a tájékoztatásban, melynek magyar nyelvű szórólapja alább látható.
Hogy valóban működik-e a magyar nyelvű tájékoztató kampány és milyen minőségben, arról olvasóink tapasztalatai alapján a későbbiekben szívesen beszámolunk.
Körkép.sk

 hirdetes_810x300  
Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.