Klára
  • HUF: 394.91
  • USD: 1.03
  • 20 °C
  • 31 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Június közepe óta alig egy fertőzött személy érkezett Magyarországról Szlovákiába

Egyelőre nem jött be a szlovák ballib riogatás-

Nyitókép: Körkép.sk

 

A balliberális szlovák sajtó (Sme, DenníkN) mindent megtesz annak érdekében, hogy befeketítse Magyarországot a foci-Eb miatt. Leginkább azzal érvel, hogy a teltházas futballmérkőzések óriási kockázatot jelentenek Szlovákiára nézve, mivel a szurkolók behurcolhatják a koronavírus fertőzőbb, delta válfaját az országba.

 

A SME a napokban egyenesen már jó előre a szomszédos futball Eb-re fogta az esetleges újabb hullám kialakulását Szlovákiában.

 

Ezzel szemben június közepe óta az országba való visszatérést követően 1 327 személy regisztrált az e-Hranica rendszerbe, akik többsége PCR-tesztre hivatalos.

 

Az egészségügyi minisztérium szóvivője, Zuzana Eliášová elmondta, hogy az eddig elvégzett tesztek egyetlen egy esetben mutattak ki eddig pozitivitást. További 201 PCR-teszt eredménye negatív lett. A többiek még várják az időpontjukat.

 

Egyelőre tehát semmi sem következett be a balliberális sajtó riogatásából, melynek egyik élharcosa a részben immár Soros György tuladjonában levő SME ezen cikke volt.

 

Körkép.sk/webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket