Pál
  • HUF: 394.04
  • USD: 1.04
  • 22 °C
  • 37 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Te már megkaptad? Érkezik a születésnapi frissítés a Facebook Messengerhez

A vállalat több újdonsággal is frissíti az alkalmazást

Nyitókép: HVG

 

2011. augusztus 9-én indította el a Facebook Messenger szolgáltatását, mely most ünnepli tizedik születésnapját. Ennek apropóján a vállalat több újdonsággal is frissíti az alkalmazást, számol be róla a HVG.

 

Többek között ünnepi kiterjesztettvalóság-effekt, matricák, valamint a csevegőablak kinézetéhez választható téma is. Mint írják, a csoportos csevegésben a résztvevők személyére szabott szavazást is lehet majd indítani.  További újdonság, hogy a felhasználók beállíthatják, mely kifejezéseket szeretnék egy kis effekttel feltuningolni. Amikor ezt elküldi valaki, a választott animáció automatikusan elindul.

 

 

A Messengeren a jövőben könnyebb lesz a felhasználók profiljainak továbbítása is. Ha valakiét szeretnénk megosztani egy csevegésben – például azért, hogy összekössük a két embert –, akkor ezt egy új menüponttal tehetjük majd meg. Ezután az illető már eldöntheti, hogy üzenetet írna-e neki vagy ismerősnek jelölné inkább.

 

 

Hogy pontosan mikor frissül a Messenger, a Facebook nem árulta el, de valószínű, hogy a napokban mindenkinél megtörténik majd.

 

HVG

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket