Nyitókép: Schäfer András és Hahn János, a DAC magyar különítményének tagjai (dac1904.sk)

 

Ma délután 18.00 órától a kiesőzónában tanyázó Liptószentmiklós ellen Poprádon lép pályára a DAC. A sárga-kékek az elmúlt időszakban viszonylag jó formát mutattak, hiszen utolsó három mérkőzésüket megnyerték. Ezzel a harmadik helyen álló Rózsaheggyel azonos pontszámot szerezve a reménykeltő negyedik helyen állnak a bajnokságban, négypontos előnnyel az ötödik helyen tanyázó Trencsén előtt.

 

Az újonc liptóiak számára elsődleges cél az első osztályban való bennmaradás, így bizonyára mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy legalább az egyik pontot otthon tartsák.

 

A DAC keretében annyi a változás, hogy végre felépült az egyik játékmester, a még a 4. fordulóban megsérült Andrija Balić. 

 hirdetes_300x300  

 

„Egy újabb nehéz mérkőzésre számítok, ami a Liptószentmiklós esetében semmiképpen sem egy klisé. Egy nagyot szívós ellenfél vár ránk, amelynek nehezen lehet betalálni. Tisztában vannak azzal, mit akarnak elérni a bajnokságban, ezért nem esik nehezükre kimondottan védekező stílusban futballozni, ha a helyzet úgy kívánja. Ezzel képesek mindegyik ellenfél dolgát megnehezíteni. Legutóbb a Trencsént győzték le odahaza, és a kiállításig a Slovan otthonában is jól tartották magukat. Ez ráadásul a piros lap után is igaz volt, a második félidő elején több helyzetet kidolgoztak. Semmiképpen sem lesz tehát könnyű dolgunk, ráadásul idegenben lépünk pályára, más környezetben, más pályán, ami mindig bonyodalmat jelent a támadószellemben futballozó csapatoknak. Ám az említett körülmények ellenére sem lehet más célunk, mint a három pont, és a tabella élbolyához való felzárkózás”

 

– jelentette ki Németh Antal vezetőedző.

 

A zuhanyhíradó szerint az utóbbi mérkőzéseken belelendülő Lamkel Zé játéka kérdéses.

 

A DAC saját honlapján elég merész ambíciókról számol be arról írva, hogy három pontért utaztak az ország északi szegletébe.

 

A mérkőzés 18.00 órakor kezdődik, játékvezetők Somoláni – Poláček, Vitko.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!