László
  • HUF: 400.98
  • USD: 1.06
  • 22 °C
  • 34 °C

Hirdetés (X)

Foci

Edzőváltás a DAC-nál? Joao Janeiró vagy Bölöni válthatja Németh Antalt?

...vélhetően már nem Németh Antal a DAC vezetőedzője. A csapat sajtóosztálya egyelőre hallgat

Nyitókép: Körkép.sk

 

A Körkép.sk úgy tudja, hogy a DAC menesztette vezetőedzőjét. A Szered elleni szombati vereség után egybehangzó információk szerint Világi Oszkár klubtulajdonos elbocsátotta Németh Antalt. Értesülésünkről a Nemzeti Sport is beszámolt, mely két lehetséges utódot is megnevezett.

 

Mégpedig Bölöni Lászlót, illetve a Ferencvárostól frissen kikapott, a mai napig a magyar élvonal listavezetőjeként szereplő Kisvárda vezetőedzőjét, Joao Janeirót.

 

A pillanatnyilag Görögországban dolgozó Bölönit a napokban többen látták Dunaszerdahelyen, Janeirót ellenben ki kellene vásárolni a Kisvárdával kötött szerződéséből. A DAC jelenleg története egyik legsúlyosabb mélyrepülését éli át.

 

Király Zsolt: Ez így nem mehet tovább! Mitől beteg a DAC és mi hozhatná a gyógyulást?

 

Jan Van Daele sportigazgató alatt hiába érkezik soha nem látott összegű magyarországi támogatás a csapathoz, a DAC koncepciótlanul sodródik a Fortuna ligában. Mi több, szégyenszemre kiesett a kupából is, mégpedig a folyamatosan építkező, lassan a DAC riválisává felnövő komáromi KFC-től.

 

Bölöni 2020-ban a belga Genk kispadjáról állt fel három mérkőzés után, ezt követően tavaly októbertől a görög Panathinaikosszal kötött szerződést.

 

A DAC-cal kapcsolatban korábban a Fradit irányító Thomas Doll neve is felmerült, Emellett lehetséges tulajdonosváltásról is beszéltek, melynek kapcsán a csapatban közvetve Mészáros Lőrinc szerezne részesedést. A klub a felmerülő híreszelésekre nem reagált, vagy azokat részben cáfolta.

 

A témával még foglalkozunk.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Attila Sz
2021. nov. 07. 20:43

Szerintem a Boloni lesz mert azt lattam kb.2hete Varkonyba a Vilagi kastely-ettermeben targyalni a mindenre alkalmatlan Sportigazgatoval

Bendegúz Ábrahám
2021. nov. 08. 01:05

Lehet benne valami, azért küldte hetekkel előre egykori játékosát Lamkel Zét, hogy szaglássza ki, milyen itt a dörgés, aztán annak alapján dönt majd.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket