Kép forrása: körkép-kollázs/nemzetisport.hu

 

Frissítve: 18.13 Jól haladnak a tárgyalások a DAC és az új vezetőedző között. Hamarosan a szerződés aláírását is bejelenthetik.

 

A Körképen anno elsőként számoltunk be arról, hogy a DAC Thomas Dollt szemelte ki a kispadra Németh Antal helyére.

 

Németh elbocsátását végül november 9-én jelentette be hivatalosan a klub. Időközben több futballedzővel is felvették a kapcsolatot.

 hirdetes_400x285  

 

“Hol a csapatunk? Anti, takarodj” – Otthon kapott ki a DAC a szerediektől – videókkal

 

Köztük Márton Gáborral (ZTE majd Vidi), Bölöni Lászlóval és Joao Janeiróval is. Ez utóbbi klubja el is ismerte az érdeklődést, egyben cáfolva, hogy vezetőedzőjük a DAC-hoz távozna. Tekintve, hogy élő szerződése van. A Nemzeti Sport szerintNemzeti Sport szerint ennek ellenére mégis Janeiró lehet a befutó.

 

A másik esélyes jelōlt Thomas Doll ellenben szabadon igazolható, és értesüléseink szerint jelenlegi állapotok szerint ő a másik, aki közel áll ahhoz, hogy a komoly koncepcióbeli hiányosságokkal küzdő sárga-kékek kispadjára üljön.

 

Király Zsolt: Ez így nem mehet tovább! Mitől beteg a DAC és mi hozhatná a gyógyulást?

 

Thomas Doll 2013-2018 között öt évet töltött a Ferencváros kispadján, majd 2019-ben rövid időn belül a Hannovertől, illetve APOEL-től távozott. Azóta munkanélküli.

 

Kérdés, hogy ha sikerül is megegyezniük, milyen lesz az új vezetőedző kapcsolata a DAC sportigazgatójával, Jan Van Daele-lel, aki a klubtulajdonos, Világi Oszkár veje, és akit a helyi viszonyokba belelátók a csapat aktuális rossz szereplése egyik fő okozójának tartanak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.