Nyitókép: Körkép.sk

 

Pozsony megye a karácsonyi ünnepek alatt is biztosítja a koronavírus elleni oltást. A nagykapacitású oltóközpontban erre legközelebb december 29-én lesz lehetőség. A Nemzeti Futballstadion, azaz a Slovan pálya termeiben reggel 08.00 és 18.00 óra között az első, második és harmadik adag vakcina beadatására is lesz lehetőség.

 

„A Téglamezőn eddig már több mint 650 ezer vakcinát adtunk be. Az orvosok és az egészségügyi csapat, segítők teljes erőből dolgoztak munkanapokon és a hétvégéken is. Szeretném megköszönni számukra, nélkülük ugyanis nem tudtunk volna teljesíteni. Ennek köszönhetően, valamint hála a megye lakosainak felelős hozzáállásának, Pozsony megyében van a legmagasabb átoltottság. Az ünnepek alatt az egészségügyi dolgozók egy kicsit megpihennek, hogy az új évben ismét felvehessék a munkát,“

 

– foglalta össze Juraj Droba pozsonyi megyefőnök.

 

 hirdetes_810x300  
Nagykapacitású oltóközpont Pozsonyban, a Téglamezei stadionban. Kép forrása: Körkép.sk

 

Az új évben január 7-én nyílnak meg ismét a nagykapacitású oltóközpont kapui, az eddig ismert rezsim szerint. Azaz pénteken, szombaton és vasárnap lesz lehetőség az oltakozásra. Pozsony megye azonban igény esetén kész alkalmazkodni a megváltozott helyzethez.

 

Körkép.sk – BSK sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!