Friss hírek

Az orosz állami TV félbeszakította Putyin beszédét (videó)

A Krím bekebelezésének nyolcéves évfordulóját ünnepelték a moszkvai Luzsnyiki stadionban – nem tudni, mi történt.

Nyitókép: Twitter/Max Seddon

 

Félbeszakította az orosz állami televízió Vlagyimir Putyin beszédét, amelyet a moszkvai Luzsnyiki stadionban tartott a Krím-félsziget bekebelezésének nyolcéves apropóján. Putyin az orosz hadsereg „hősies“ helytállásáról beszélt az ukrajnai háborúban, amelynek megindítását az állítólagos donbasszi népirtással magyarázta. A mondandója közepén azonban a csatorna hirtelen megszakította a közvetítést és hazafias aláfestéssel próbált „menteni”.

 

 

A Luzsnyiki stadionban szép számban jelentek meg Putyin támogatói, akik „Oroszországért!” és „Putyinért!” transzparenseket tartottak a magasba és a mára propagandacélokra használt „Z” betűt viselték (A „Z” vagy „V” betűk az orosz hadsereg operatív célzatú tisztán katonai jelzései, amelyet mostanra az orosz és a nyugati fél saját propagandája szerint használ, megj.).

 

Hogy mi áll a Putyin beszéd megszakítása mögött, egyelőre nem lehet megmondani.

 

Körkép.sk/Twitter

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. Már. 18. 19:53

igen sok volt a jol megfizetett állami alkalmazott akiknek kotelezo volt elmenni hogy meghallgassák a diktátoruk sok hazudozását apropo uzenem nekik hogy az EU az USA UK és Japán nem szankciokat vezettek be ellenetek hanem ez egy speciális muvelet amivel meg akarnak benneteket szabadítani ettol a háborús bunos népirto diktátortoktol

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket