Nyitókép: news-ing-25.com

 

Lionel Messi előtt mindig nyitva állnak az FC Barcelona kapui – jelentette ki a katalán labdarúgócsapat vezetőedzője, az argentin klasszissal hosszú éveken át együtt játszó Xavi Hernández.

 

„Amíg én vagyok a csapat edzője, Messi bármelyik nap ellátogathat az edzésünkre, vagy beszélhet velem. Amit adott nekünk, az felbecsülhetetlen”

 

– nyilatkozta a novemberben szerződtetett szakvezető a spanyol Mundo Deportivo című napilapnak.

 

 hirdetes_810x300  

Hozzátette, az argentin csatár a történelem legjobb játékosa, de jelenleg szerződése van a Paris Saint-Germainnel, amelyhez tavaly két évre írt alá. A tréner azokra a felvetésekre reagált, amelyek szerint hamarosan Messi is visszatérhet a Barcához.

 

A hétszeres aranylabdás Messi – aki 672 góljával a katalán klub történetének legeredményesebb játékosa – a Barcelonával a bajnokságot tízszer, a spanyol szuperkupát nyolcszor, a Király Kupát hétszer nyerte meg. Emellett négyszer ért a csúcsra a Bajnokok Ligájában, háromszor az európai szuperkupában és háromszor a klubvilágbajnokságon.

 

Ma este 21.00 órától egyébként a spanyol bajnokság szuperrangadóján a listavezetú Real Madrid épp a negyedik helyen álló, 15 pont hátrányban levő Barcelonát fogadja. Igaz, Pedriék egy meccsel kevesebbet játszottak.

 

MTI/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!