A flottakezelésnek rengeteg előnye van, így amennyiben céges autót szeretne használni, mindenképpen érdemes ebben a megoldásban gondolkodnia. Egyszerű, rugalmas és személyre szabott, ráadásul a költségek is kedvezően alakulnak. Mutatjuk is, hogy hogyan működik mindez!

 

Gondtalan autózás az Ön sikere érdekében

 

A flottakezelés számos előnyt hozhat az életébe, és rendkívüli módon megkönnyítheti a céges autók kezelését. Ezen felül pénzügyi területen is előnyös, hiszen számos kedvezményben részesülhet. Első és legfontosabb az adózás kérdése, mivel az ÁFA visszaigényelhető. Ez egy nagyon költséghatékony megoldás.

 

 hirdetes_810x300  

De a pénzügyi előnyök sora itt még nem ért véget. Mivel a bérleti díj nem csökkenti a vállalkozás hitelkeretét, így az teljes mértékben megőrzi likviditását. Ezen felül a havi szinten fizetendő összeg költségként számolható el személyautók esetében is, amennyiben üzleti célú felhasználásról van szó. Amennyiben a flottalízinget választja, lekerülnek az Ön válláról az autóval kapcsolatos teendők.

 

Személyre szabott ajánlat szakértőktől

 

Ha felkeltette az érdeklődését e lehetőség, mindenképpen érdemes szétnéznie a Cartis Flottakezelő céges autó kínálatában. Itt olyan szakemberek lehetnek az Ön segítségére, akik garantáltan megtalálják a legideálisabb gépjárművet. 

 

Mivel márkafüggetlen kínálatról van szó, így teljes mértékben az ön felhasználási igényeire szabott autót kaphat. Amennyiben bizonytalan, vagy csak szeretné hozzáértő segítséget kapni, forduljon bátran hozzájuk.

 

Csak egyetlen autót szeretne lízingelni? Semmi akadálya! Legyen bármekkora a vállalkozása, minden esetben van optimális lehetőség. A kisvállalkozásoktól kezdve egészen a nagyvállalatokig számos olyan lízingelési opció akad, mely tökéletes megoldást biztosít a kollégák számára. Mit szólna hozzá, ha ezentúl csak a tankolással kellene foglalkoznia az autózást illetően? Ha a flottalízinget választja, akkor az autózás igazi élmény lesz!

 

Rugalmas szolgáltatás az Ön igényeire szabva

 

Mivel a lízing folyamata során nem Ön birtokolja az autót, hanem csak bérleti díjat fizet, így ez a megoldás igencsak kedvező. A lízingelés költsége a futamidő végéig kiszámítható, így előre meg tudja tervezni a költségeket vállalkozásában. Ez rendkívül nagy előnyt jelenthet a pénzügyi előrejelzés készítésénél. Az autó pedig minden esetben az Ön igényeinek megfelelően kerül megrendelésre.

 

Ne törje a fejét többet az autóval kapcsolatos nehézségeken! Amennyiben nyűg volt eddig a biztosítások, a szervizelés valamint a gumicsere intézése, a lízing a tökéletes választás. Ráadásul a kedvező havidíjak mellett már akár 10% kezdő befizetéssel is megkaphatja gépjárművét. Ne várjon tovább! Válassza a flottalízinget, és igényelje a gond nélküli céges autózást, hiszen ez a legjobb alternatíva!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!