Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Miloš Zeman bíróság elé állítaná Vlagyimir Putyint

„Gyakorlatilag elszigeteltségbe küldte Oroszországot. Visszavetette országa fejlődését. Ez nagyon szomorú."

Nyitókép: Getty Images via BBC

 

Hadbíróság elé kell állítani Vlagyimir Putyin orosz elnököt az Ukrajna elleni támadás miatt. Ugyanakkor orosz bíróság elé is való, mert elszigeteltségbe taszította országát, és visszavetette fejlődését – nyilatkozta Miloš Zeman cseh államfő a Szabad Európa Rádió ukrán adásának adott interjújában. A beszélgetés szövegét a cseh elnöki iroda hétfőn hozta nyilvánosságra.

 

“Gyakorlatilag elszigeteltségbe küldte Oroszországot és az oroszokat. Visszavetette országa fejlődését. Ez nagyon szomorú.”

 

– tette hozzá.

 

Miloš Zeman a korábbi években többször is találkozott orosz partnerével és pozitívan viszonyult Oroszországhoz. Az Ukrajna elleni orosz támadás után azonban megváltoztatta véleményét.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Béla
2022. jún. 08. 16:08

Drága,,emberek,,! Valójában Putyint szidjuk, de e közben ezek a baromarcúak, mint Zeman is, megszavazzuk saját magunk tönkretételét a szankciókal. Miközben a nácizmus bölcsőjét irtja Putyin..... De adjuk az eurós milliárdokat Zelenskynek, ő pedig utalgatja az USA..i számláira. Nálunk pedig lesz üzemanyag 3 euróért... Bravó liberálisok...

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket