Ha bármilyen értelemben visszatekintünk az elmúlt évtizedekre, megállapítható, hogy az élet számos területén ható divatirányzatok folyamatosan jöttek-mentek. Voltak köztük hasznosak vagy kevésbé hasznosak, vagy éppen tartósak vagy olyanok, amelyek nem állták ki az idő próbáját.

 

Központban az egészség

 

Az egészségtudatos gondolkodás egy olyan tendencia, amely amellett, hogy értéket közvetít, vitathatatlanul meg tudott gyökeresedni egyre több ember gondolkodásában, sőt hívei száma folyamatosan gyarapszik. A hévízi Hotel Európa Fit****superior ajánlataival is ezt támogatja.

 

 hirdetes_300x300  

Ha valaki egyszer már a gondolkodását átállítja ilyen pályára, akkor utána már szinte elképzelhetetlen, hogy egészségromboló, a tudatos táplálkozást, mozgást háttérbe szorító életet éljen.

 

Persze egy meglehetősen komplex fogalomkörről beszélünk, amelyhez ugyanúgy hozzátartozik a táplálkozás reformja, mint a prevenció vagy a lelki kiegyensúlyozottság megcélzása. Ezek persze külön-külön is megint csak óriási területek, de érdemes velük foglalkozni, mert a jó életminőség elengedhetetlen eszközei.

 

Egy jó hotel mindenre odafigyel

 

A Hotel Európa Fit****superior az összes felsorolt területen képes olyan szolgáltatást nyújtani vendégeinek, amely minőségével minden igényt képes kielégíteni. A prevenció, azaz megelőzés tekintetében, valamint a testi-lelki kiegyensúlyozottság elérésében a hévízi gyógyvíz, a wellnessrészleg szolgáltatásai vagy a lézeres kezelések segítenek a cél elérésében.

 

Gasztronómia, azaz az étkezés, az ízek művészete

 

Az ízek, a táplálkozás, a zamatok tudománya, a gasztronómia egy fantasztikusan sokszínű, kalandokkal és felfedezésekkel teli világ, amely megismerése szó szerint különleges ízt képes csempészni életünkbe.

 

Az étel, mint örömforrás egészen biztosan már abban a pillanatban megjelent az emberi faj életében, amikor eleink már tudtak elég élelmiszert termeszteni, vadászni ahhoz, hogy kielégítsék a mindennapi energiaforrás-igényüket. Természetesen az alapvető élelmiszereknél is számít az íz, de ha már ezenfelül kerül elfogyasztásra bármi, akkor már kiemelt fontosságot kapnak a zamatok és az, hogy amit elfogyasztunk, finom és jó minőségű legyen.

 

A tűz felfedezése, megismerése után előbb a sütés, majd a főzés emelte addig soha nem látott szintre az ételek elkészítésének és ízletessé tételének folyamatát, és tulajdonképpen elindította azt a folyamatot, amelyet ma gasztronómiának nevezünk.

 

Változatosság és minőség

 

Közhelynek tűnik, de mélyen igaz, hogy ma már minden tekintetben kinyílt a világ, így az ízek, konyhák is egyetemessé váltak és az Európafit kínálatában is kiváló minőségben találkozhatunk a nemzetközi konyhaművészet remekeivel is.

 

Emellett a magyar és különösen a zalai ízvilág is képviselteti magát, a szálloda pedig kiemelten ügyel arra, hogy a bármilyen ételintoleranciával rendelkező vendégek is számukra külön elkészített, az igényeiket figyelembe vevő ételeket fogyasztva élvezhessék a hotel szolgáltatásait.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!