Nyitókép: Archív

 

Tragédiával végződött a tengerparti üdülés a 68 éves osztrák nyugdíjas, Elizabeth számára. A nő a mólótól nem messze, a kijelölt területen fürdőzött, amikor a cápa rátámadt.

 

Az incidens pénteken, július 1-jén történt, nem messze a kedvelt üdülőhelytől, Hurghadától. Elizabeth belehalt a támadásba, a hírt az osztrák külügyminisztérium is megerősítette.

 

A szomorú az egészben az, hogy a többi nyaraló passzívan végignézte az életéért küzdő nőt, senki nem sietett a segítségére. A cápa letépte a nő kezét és lábát, ő azonban a súlyos sérülések ellenére képes volt kiúszni a partra.

 hirdetes_810x300  

 

Szemtanúk szerint a cápa kétméteres volt.

 

Elizabeth a parton gyors orvosi segítséget kapott, de ennek ellenére belehalt a sérülésekbe. Kórházba szállítás közben ugyanis szívrohamot kapott, amit vélhetően a drámai küzdelem miatti sokk okozott.

 

A nő erősen vérzett, a helyi média szerint a hatóságok három napra lezárták az érintett partszakaszt, mely Sahl Hasheesh-től egészen Makadi Bay-ig terjed. A média beszámolója szerint a nő a térségben élt egyiptomi férjével.

 

 

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.