Nyitókép: Balaton Sound official

 

Sztárok “hada” vette be idén Zamárdi szabadstrandját, a két év után újraéledt Soundon mindenki remekül érezte magát. Többen még a koncertjük után a buliba és a Balatonba is fejest ugrottak. 

 

Hatalmas hangulattal tért vissza a Balaton Sound, ahol óriásit buliztak a fesztivál idei sztárjai. Kik a saját show-jukat turbózták fel, mások a fellépés után indultak bele az éjszakába a Balaton-parton. Martin Garrix már korábban is hangoztatta, hogy a Sound az egyik kedvenc fesztiválja és idén már több napot is eltöltött Zamárdiban. Fellépése másnapján a Balatonra hajózott ki egy bérelt vitorlással, amiről hatalmasakat ugrált a magyar tengerbe, majd este több helyszínen is látták, így Paul Kalkbrenner és Fisher buliján is feltűnt a világ második legjobb DJ-je.

 

 hirdetes_810x300  

 

Itt járt a világ negyedik legjobb lemezlovasa is. Alok egy világpremierrel készült Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, ahol Ella Eyre közreműködésével először adta elő élőben új számát, a Deep Down című nótát. Ella Eyre is ismerősként érkezett hazánkba és ismét kijelentette, hogy nagyon szereti Magyarországot. Timmy Trumpet pedig lassan már magyar, bár a nyelvet még töri. Ez egy videóból is kiderült, amikor mindenáron igyekezett egy magyar szót kimondani, de egyelőre csak az “egesz- f*ckin’ – seggedre” szaladt ki a száján. Timmy a koncertjén egy nagy bulit csapott Lakatos Márk szülinapja alkalmából és névadó rézfúvós hangszerén elfújta a divatmegmondónak a Happy Birthday To You ismert dallamát.

 

 

Pumped Gabo is visszatért a Soundra. Hét éve innen katapultált a magyar hírességek sorába, azóta minden évben visszatért és úgy tűnik, hogy a két év szünet komoly hiánybetegséget okozott neki, mert nagyon nagy elánnal vetette be magát a buliforgatagba, miután letérdelt és megcsókolta a Sound földjét. A fesztivált akkor hagyta el, amikor követőinek nagy csoportjával bevonult egy közeli szupermarketbe, a megszokott félmeztelen, kidolgozott felsőtesttel.

 

 

A forró hangulatot péntek este egy hatalmas vihar igyekezett lehűteni. Az estére megérkező orkán erejű szél miatt a szervezők, a fesztiválozók biztonságának érdekében, rövid időre leállították a koncerteket. Alig másfél óra kényszerű szünet után azonban újra beindult a buli és a szervezők úgy alakították a programokat, hogy – két fellépés kivételével – az eredeti koncertsort élvezhettük reggelig.

 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.