Nyitókép: Sepsi OSK FB-oldala

 

Székely szurkolók is részt vesznek Bukarestben csütörtökön, az FCSB (korábbi Steaua Bukarest) és a DAC Európa Konferencia Liga mérkőzésén.

 

Az erről szóló hírt a román első osztályban vitézkedő Sepsi OSK szurkolói osztották meg, akik buszos utazást szerveznek a román fővárosba, hogy együtt szurkoljanak a dunaszerdahelyi klubbal a román rekordbajnok ellen.

 

FIGYELEM! Legyünk ott, és buzdítsuk a csapatot minél többen!

 

Tisztelt Sepsi OSK-rajongók, szurkolók! Busz indul a FCSB–FC DAC 1904 Dunaszerdahely mérkőzésre , 2022. augusztus 11-én, csütörtök 16:00 órakor a Városi Stadion elől

 

– áll a felhívásban.

 hirdetes_810x300  

 

 

Nicolae Ceaușescu egykori csapata legutóbb Dunaszerdahelyen botrányos bírói teljesítmény mellett 1:0-ás győzelmet aratott. A találkozón a hazaik vezetőedzője, Gula is több taktikai hibát vétett, ami egyértelműen rányomta a bélyegét a meccs kimenetelére.

 

EKL: Botrányos játékvezetés, emberhátrányban kapott ki a DAC

 

Azóta az is kiderült, hogy az UEFA 50 ezer eurós büntetésre és az ultrák szektorának bezárására büntette a román csapatot. Mondanunk sem kell, hogy mindez kiváltotta a soviniszta, magyargyűlölő klubtulajdonos, Gigi Becali nemtetszését.

 

UEFA: 50 ezer eurós és szektorbezárásos büntetést kapott a DAC bukaresti ellenfele Orbán fenyegetése után

 

A DAC csütörtökön 19.30 órakor lép pályára, a mérkőzést a szlovák, a magyar (és vélhetően) a román közmédia is közvetíti.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 14 olvasónak tetszik ez a cikk.