Az eljegyzés nagyon régi és jelentőségteljes hagyomány. Jelzi az elköteleződést, a további komoly terveket, a közös jövőben való gondolkodást. Nagy dolog, amikor elérkezik egy párkapcsolat arra a szintre, hogy mindkét fél úgy érzi, ideje szorosabbra fűzni a szálakat. 

 

Az eljegyzés megszervezése is kreativitást igényel, de hogy a leendő menyasszony számára még emlékezetesebb legyen, adunk néhány tippet a tökéletes eljegyzési gyűrű vásárlásához.

 

Időben kezdd el a keresgélést

 

 hirdetes_810x300  

A legszebb gyűrű megtalálása nem megy egyik percről a másikra. Mivel reményeink szerint életünkben egyszer lesz eljegyzés, ezért hagyjunk időt a keresgélésre. Eljegyzési gyűrűkből az Ékszerpalotánál is hatalmas választékot találhatsz, ezért nehéz a választás. Nézegesd a gyűrűket, és próbáld kitalálni, milyen gyűrűnek örülne a legjobban a leendő menyasszony. Ideális, ha az eljegyzés előtt pár hónappal elkezded a gyűrűbeszerzés projektjét!

 

Nem biztos, hogy a legdrágább a legmegfelelőbb

 

Gyönyörű gyémántok hívogatnak, és már nézed is a személyi kölcsönt? Nem biztos, hogy ez a legjobb döntés. Bár régebben elvárás volt az, hogy bármilyen kicsi is, de gyémánt legyen a gyűrűben a kő, addig ma már teljesen megfelelő bármilyen más kő választása. Nagyon szép a gyűrű zafírral, de akár cirkóniával is. Ahelyett, hogy kiürítenéd a zsebeidet, válassz olyan követ, amit nyugodt szívvel megengedhetsz magadnak, így akár egy szuper eljegyzési helyszínt is meg tudsz fizetni, ami még emlékezetesebbé teszi számotokra ezt a pillanatot.

 

Milyen stílusa van a Kedvesednek?

 

Laza, vagány és céltudatos? Vagy csajos és színes egyéniség, esetleg visszafogott és elegáns? Nézd meg, milyen ruhákat hord szívesen, milyen színeket preferál, milyen ékszerei vannak jelenleg, melyek a kedvencei, mit mivel párosít és meríts ihletet. Igyekezz eltalálni az ízlését, így még nagyobb lesz az öröme, amint meglátja az általad választott ékszert.

 

Konzultálj azokkal, akik a legjobban ismerik

 

Kik is lehetnek ők? Hát persze, hogy a barátnői! Ha biztos vagy abban, hogy tudnak titkot tartani és nem kotyogják ki terveidet a leendő menyasszonynak, akkor vond be őket a választás folyamatába. A lányok általában jól ismerik egymás ízlését, így hathatós segítséget tudnak nyújtani neked. Mutasd meg nekik, amit esetleg kiválasztottál, vagy ha több is tetszik, akkor bízd rájuk a végső döntést.

 

Pontos méretet vásárolj

 

Képzeld el, hogy a megható pillanatban előveszed a gyűrűt, megkéred a kezét, Ő igent mond, mindketten elérzékenyülve néztek egymásra, majd felhúzod az ujjára a gyűrűt… pontosabban csak szeretnéd felhúzni, de nem megy. Vagy a hüvelykujjára jó. Ne rontsd el a pillanatot, szerezd meg a pontos méretet. Erre is jók a barátnők, akik óvatos tapogatózással ki tudják ezt deríteni.

 

Remélem adtam néhány támpontot az eljegyzési gyűrű kiválasztásához, így hozzájárulva ehhez a megható és fontos eseményhez. Sok boldogságot Nektek!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!