A mindennapi feladatok sokfélék, amelyekkel boldogulnunk kell. Azért, hogy könnyebben, akadályok nélkül haladjanak a dolgok, rengeteget tehetünk. A komfort, a kényelem biztosítása nem kell, hogy luxus legyen, ellenben sok bosszúságtól megmenthet minket.

 

A kapuval ne bajlódj többet!

 

A Metroman.hu kapunyitó szettjeivel megkönnyítheted az autóval való ki- és beállást az udvarba, s ezzel számos olyan problémát letudhatsz, ami eddig mindennapos bosszankodás volt, pedig egyszerűen kezelhető lett volna. Lássuk csak!

 

  hirdetes_300x300   

Nincs parkolóhely az utcában

 

Gyakori probléma, s ehhez nem feltétlenül kell Budapest belvárosában élni! Elég, ha a közelben van egy óvoda, iskola, étterem, cukrászda vagy más szolgáltató, aminek a parkolója nem bírja el az összes vendéget, látogatót – már ha egyáltalán rendelkezik ilyennel. Előfordulhat, hogy ez nem egész nap, hanem csak egyes időszakokban van úgy, hogy tele az utca, de ez bőven elég ahhoz, hogy rendszeresen belefuss abba a helyzetbe, hogy nem tudsz megállni az autóddal a saját házad előtt.

 

Egyesével nehéz lesz mindenkivel megtárgyalni a helyzetet, és sajnos nem is számíthatsz arra, hogy mindenki megértő lesz veled. Az utca pedig közterület, amelyet bárki használhat, így te sem tilthatod meg, hogy a kerítésed előtt álljanak meg az autókkal. 

 

Amennyiben rendelkezel egy könnyen, gyorsan nyíló kapuval, aminek köszönhetően egyszerűen, gyorsan be tudsz állni a kertedbe is, máris jobb lesz a helyzet. Még akkor is, ha csak rövid időre szaladtál haza, könnyedén, bosszúság nélkül be fogsz tudni parkolni, s biztosan nem kell köröznöd azt keresve, hogy hol is tudnád hagyni a járművet.

 

Bonyolult mindig nyitni-zárni a kaput

 

Ha csak annyi a nehézség, hogy a kapu nyitása nehézkes, hiszen le kell állítani az autót az úton, ki kell szállni, ki kell nyitni a kaput, be kell állni, majd ezt követően újra gondoskodni kell a zárásról, akkor is azonnal megkönnyíti a helyzetet az elektromos kapunyitó készlet. Hiszen ezt felszerelve egyetlen gomb megnyomásával azonnal, magától kinyílik a kapu, s miután bezártál, ugyanennyit kell csupán tenned ahhoz, hogy újra zárva legyen. 

 

Nincs több gond, bosszankodás, csak kényelmes hazatérés. Ki ne vágyna erre?

 

Hogyan érdemes kapunyitót választani?

 

A legfontosabb kérdés az, hogy kétszárnyú vagy tolóajtós változatról van-e szó. Nem kell aggódni, ahhoz, hogy jól működjön a dolog, nem szükséges teljesen új kaput vásárolni, a meglévő is tökéletesen meg fog felelni, csak a típusához kell kiválasztani a megfelelő szettet.

 

Válassz megbízható, hosszú életű termékeket, amelyekkel sokáig nem lesz semmilyen probléma. Arra kell csupán némi figyelmet fordítani, hogy az érzékelők tiszták maradjanak, hogy el tudják látni a feladatukat. Végül, de nem utolsósorban érdemes arra is tekintettel lenni, hogy hány darab távirányító jár a készlethez, illetve bővíthető-e később újabb darabokkal, ha szeretnénk. Ha beszerezhető a távirányító, az abban az esetben is hasznos, ha idővel a cseréje szükségessé válik.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!