Nyitókép: royal.uk

 

Harry brit herceg a Spare (Tartalék) című emlékiratában elmondta, hogy Afganisztánban töltött ideje alatt 25 embert ölt meg. Azt is elismerte, hogy 17 évesen kokaint fogyasztott.

 

Sussex hercege tíz évig szolgált a brit hadseregben, ezalatt kétszer is bevetették Afganisztánba. Harry azt írta, hogy a legtöbb katonának fogalma sincs arról, hogy hány embert ölt meg a harcokban, de ő pontosan feljegyezte az egész, Afganisztánban töltött idejét.

 

„Mindig tudtam, hogy pontosan hány ellenséges katonát öltem meg. Fontos volt számomra, hogy ne féljek ettől a számtól. A sok dolog közül, amit a fegyveres erőknél tanultam, az egyik legfontosabb a tetteimért való felelősség volt”

 

  hirdetes_300x300   

– írta a könyvben. Hozzátette: jó volna nem gondolni ezekre a statisztikákra, de „még szívesebben élne egy tálibok és háború nélküli világban”.

 

Harry emlékiratában azt is elmondta, hogy 17 évesen kokaint fogyasztott. Elmondása szerint egy vadászati hétvégén kínálták neki ezt a szert.

 

„Nem volt túl szórakoztató, és nem éreztem különösebben boldogabbnak magamat másoknál. De másnak éreztem magam, és ez volt a fő célom. Érezni. Másnak lenni”

 

– írta.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!