Nyitókép: Körkép.sk

 

A következő napokban pódiumesten szórakozhat Füleken, Nagybalogon megemlékezés lesz a málenkij robotra, Rozsnyón jótékonysági bálban táncolhat, Tornalján pedig megemlékezés lesz a magyar kultúra napján.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon jó farsangi szórakozást és pihenést kívánunk!

 

Január 20-án (pénteken) 17:00 órakor Füleken, a Városi Művelődési Központban Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestjére kerül sor.

 hirdetes_300x300  

 

A Füleki Városi Művelődési Központ a magyar kultúra napja alkalmából Beck Zoltán és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestjével kedveskedik a közönségnek. A LiteraTúra – Irodalom másképp program keretében megvalósuló rendezvény a „Hoztunk valamit magunkból” címet viseli, és Szlovákiában először kerül bemutatásra.

 

 

Január 21-én (szombaton) 14:00 órakor Nagybalogon koszorúzás és megemlékezés lesz a málenkij robotra.

 

 

Január 21-én (szombaton) 19:00 órakor Rozsnyón, a városházán Borostyán – jótékonysági bál lesz.

 

A belépő 40 €/fő, illetve 30 €/fő a Borostyán Néptáncműhely tagjainak. A belépő tartalmazza az aperitif, 2 vacsora, kávé, ásványvíz és tombola árát.

 

A zenét a Fortuna zenekar és a Sajó Banda biztosítja.

 

 

Január 24-én (kedden) 17:00 órakor Tornalján, a Városi Művelődési Központban megemlékez lész a magyar kultúra napjának alkalmából.

 

A CSEMADOK Területi Választmánya közösen rendezett ünnepi műsorában fellépnek: Andante vegyeskar, a Kazinczy Ferencz Magyar Tannyelvű Alapiskola diákjai és a Zsapka Attila–Emmer Péter duó.

Ünnepi beszédet mond Bárdos Gyula, a CSEMADOK országos elnöke.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.