Ahhoz, hogy tökéletes vászonképet tudj alkotni, mindenképpen szükséged lesz egy jó minőségű fotóra. Nem feltétlenül kell hozzá márkás fényképezőgép, ugyanis nem a gép márkájától vagy árától függ a képminőség.

 

Tehát ha eddig csupán az tartott vissza az egyedi vászonkép megalkotásától, hogy nem rendelkezel minőségi fotógéppel, akkor már kezdhetsz is gondolkozni a témán, amit szeretnél megörökíteni vászonra nyomtatott formában!

 

A tökéletes fotó titka

 

 hirdetes_300x300  

Akár a mobiltelefonod kamerájával is készíthetsz szuper képeket, amit aztán a Vaszonkepem.hu oldalon megrendelhetsz művészi festővászonra nyomtatva. Pár dologra viszont nem árt figyelni a kép készítése során. 

 

Először is legyen elegendő természetes fény, mert nélküle nem tudsz megfelelő képet lőni. Érdemes letölteni fotós applikációt annak érdekében, hogy a telefonod automatikusan tudja az adott fényviszonyokhoz igazítani a beállítást. Ha a tökéletességre törekszel, akkor érdemes letölteni fénymérő alkalmazást is, mely segítségedre lesz az egyes funkciók pontos beállításában.

 

De ha nem akarsz mindent külön-külön állítgatni, akkor egyszerűen csak rakd automata üzemmódra a fotós applikációt, győződj meg róla, hogy elegendő a természetes fény, és már készítheted is a fotókat!

 

Alkoss úgy, akár egy profi!

 

A jó fotó nem csupán a technikai beállításokon múlik, hanem azon is, hogy van megalkotva a kompozíció. A lényeg, hogy rápillantva a képre harmóniát sugározzon, valamint jó hangulatot árasszon. Nem szükséges szigorúan betartani a szabályokat, de törekedj a természetességre és az arányokra!

 

Annak érdekében, hogy legyen miből válogatni, készíts minél több felvételt! Beállíthatod sorozatkép üzemmódba is a telefonodat, így megnő az esély arra, hogy elkapsz egy tökéletes pillanatot. Az is jó megoldás, ha 4K videót készítesz, amit akkor állítasz meg, amikor találsz egy jó momentumot, amit aztán elmenthetsz kép formájában.

 

Megismételhetetlen pillanat vászonra nyomtatva

 

Ha elkészült a fotó, akkor már csak az egyedi méretezést kell eldöntened. Választhatsz több darabból álló megoldást is. A többit a Vaszonkepem.hu csapata megoldja, és hamarosan otthonodba érkezik a csepp- és UV-álló festékkel nyomtatott kép. Hosszú évekig gyönyörködhetsz benne, mert nem fog veszíteni semmit a szépségéből és a színeiből az idők során.

 

Mivel matt kivitelben készülnek a képek, ezért tökéletesen érvényesülnek napsütötte és erős, direkt fénnyel megvilágított helyiségben is. A művészi vászon textúrája élvezhetőbbé és életszerűbbé varázsolja az összhatást. A kép nyomtatása számos variációban kivitelezhető akár több méteres méretben is. De izgalmas lesz a több, kisebb képből összeállított montázs is. Hajrá!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!