Nyitókép: Reuters

 

Ámokfutás történt Hamburgban. A német rendőrség közlése szerint a csütörtök este történt lövöldözés elkövetője feltehetően a halottak között van. A hatóságok hozzátették: az ámokfutásnak „több áldozata és sérültje” van. A Frankfurter Allgemeine nyolc halottról tud.

 

A szóvivő elmondta, hogy a rendőrséget körülbelül 21 óra 15 perckor riasztották a helyszínre. Miután az egyenruhások behatoltak az épületbe, „először halottakat és sérülteket láttak, majd lövést hallottak”. Ezt követően az épület felső emeletén egy újabb elhunytat találtak, aki szerintük az elkövető lehetett. A lövöldözés indítéka egyelőre nem tisztázott.

 

Az első információk szerint a Gross Borstel kerületben lévő Deelbögestrasse egyik „templomában” volt lövöldözés. A rendőrség nagyszabású akciót indított az érintett kerületben. Több utcát lezártak, és SMS-ben figyelmeztették a lakosságot, hogy kerüljék el a környéket.

 hirdetes_300x300  

 

A Bild című újság a honlapján arról számolt be, hogy hét ember meghalt, és legalább nyolcan súlyosan megsebesültek a lövöldözésben, amely állítólag egy Jehova Tanúi imaházban történt.

 

Teraz.sk nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!