Minden vállalkozó és cégvezető pontosan tudja, hogy mennyire fontos az előre tervezhetőség. Ez persze nem csak az adott cégen, hanem az esetleges partnereken is múlik. A tervezés nem csak egy utat mutat, ami alapján majd haladunk, hanem egyfajta biztonságot is nyújt a vállalkozás számára. A biztonság érdekében mindig fontos, hogy megfelelő céginformációval rendelkezzünk az üzleti partnereinkről.

 

A Credit Online szakágazati mutató modulja egy új fejlesztés, ami nem csak látványos, hanem praktikus is. A segítségével teljes körű információt kaphat az adott szakágakról. 

 

Miért is előnyös az Ön számára?

 

 hirdetes_810x300  

A rugalmas használatot bizonyítja, hogy egy kattintással válthat az ágazatok között. Grafikonokkal ábrázolva azonnal lényeges adatokra tehet szert, ami akár az üzlete tovább fejlődését is eredményezheti. A modul segít megmutatni az adott szakirány teljesítményét és erejét, amit könnyedén össze tud hasonlítani az Ön által megtekintett vállalkozással.

 

Hogyan működik?

 

A TEÁOR szám alapján az elmúlt 5 év adatait veszi a modul alapként. Összesíti az adott ágazatban megtalálható vállalkozások számát, majd kategorizálja számunkra az éppen megtekintett céget annak árbevétele alapján. Továbbá a megegyező árbevételi vállalkozások számát is megmutatja.

 

A grafikonoknak köszönhetően az adott céget párhuzamba tudja helyezni az ágazati mutatókkal, illetve a megegyező eredményű vállalkozásokkal. Így tökéletesen láthatóvá válik az, hogy az adott cégnek milyen a piaci helyzete. Továbbá információt szerezhet az erejéről és pénzügyi helyzetéről is.

 

További modulok

 

Az ágazati mutatón kívül megtalálható még két hasznos modul a Credit Online oldalán.

 

  • Összehasonlító elemzések: Ennek a modulnak köszönhetően, össze tudja hasonlítani a két, Ön által kiválasztott cég teljesítményét és pénzügyi helyzetét. Így könnyedén biztos döntést hozhat, ha választania kell két lehetséges partner közül.
  • Céginformáció: Ebben a modulban közel 120 millió, 17 Európai Uniós tagállamban és az USA-ban elhelyezkedő vállalkozások céginformációját érheti el pillanatok alatt. Így könnyedén leinformálhatja új, vagy leendő partnerét.

 

Éljen a lehetőséggel!

 

Ha jobban belegondolunk a régi idők üzletemberei és vállalkozói nem használtak ilyen fajta rendszereket. Hogyan is használtak volna? De az is biztos, hogy sokkal több időbe telt nekik egy ésszerű üzleti döntés meghozatala, hiszen több utánajárást és kutakodást igényelt egy cég leinformálása.

 

Az internet korában, már pár kattintással információt szerezhet szinte bármiről. Viszont az biztos, hogy ilyen ágazati mutató modullal egy oldal sem büszkélkedhet. Legyen szó céginformációról, folyamatos cégellenőrzésről, vagy akár kapcsolati háló megtekintéséről, mind a vállalkozók és a cégvezetők birodalmának biztonságát szolgálják.

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!