A Microsoft vállalat által adományozott MPN (Microsoft Partner Network) Partner of the Year (Az év partnere) elismerést olyan, a világban dolgozó számítástechnikai vállatok nyerhetik el, amelyek a vállalat  platformjain dolgozó megoldásokat fejlesztenek.

 

rsco_net2
Felvétel: Facebook / RescoMobileCRM/photos

 

Az 2016-os  listára 119 ország több, mint 2500 cége került. Az idei értékelésben a szlovákiai RESCO cég is bekerült a legjobbak közé. A társaság a Resco Mobile CRM alkalmazásával vívta ki az értékelők elismerését, amely program a vállalkozásoknak könnyíti meg az ügyfeleikkel való kapcsolattartást.

 

Termelékenységet növelő alkalmazás

 hirdetes_300x300  

 

A cég Alkalmazásfejlesztés (Application Development) kategóriában került a legjobb négy közé és ezzel elnyerte a Partner of the Year Finalist díjat. Az eredményhirdetésre e héten került sor Torontóban (Kanada) a Microsoft Worldwide Partner éves konferenciája keretében.

 

A cég kulcsterméke a Resco Mobile CRM fejlesztés olyan  közép- és nagyvállatok részére készült, melyek munkatársai a munkaidejük alatt mozognak, mobilisak, pl. kereskedelmi képviselők, terepmunkások, menedzserek, vagy kiszolgáló személyzet.

 

Követi a munkatárs mozgását

 

Az alkalmazás jelentősen növeli a termelékenységüket, mert lehetővé teszi a számukra, hogy a terepről intézzék azokat az adminisztratív tevékenységüket is, melyek miatt hagyományosan vissza kellene térniük az irodájukba, pl. számlák kiállítása, találkozók szervezése, a kliensek adatbázisainak elérése, vagy listák nyomtatása.

 

Az alkalmazás részét képezi egy navigációval ellátott térkép is, munkatárs mozgásának követése és jegyzése GPS-en keresztül, fényképek készítése vagy az információk megosztása a kollégáikkal.

 

Világcégek használják

 

A szlovákiai cég fennállása 17 éve alatt a közép- és nagyvállalatok menedzsment-ügyfél kapcsolatokat támogató  mobil alkalmazások terén egyike lett  a világ legjobb globális vállalatainak.

 

Jelenleg a világban több mint 1500 céges ügyféllel és több mint 65000 licencszerződéses ügyféllel rendelkeznek. A megoldásaikat olyan vállalkozások alkalmazzák, mint a Heineken, Bridgestone, Bayer CropScience, KPMG Switzerland, Husqvarna, Danone, Royal Canin stb.

 

Nyitókép: Facebook/RescoMobileCRM/photos

Forrás: ekonomika.sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!