A gazdasági minisztérium leányvállalata, az MH Invest a nyitrai stratégiai ipari parkban tervezi felépíteni az ún. People Centre-t. A központ elsődleges feladata a szolgáltatásnyújtás lesz a stratégiai park alkalmazottainak és látogatóinak.

 

Az MH Invest vezetősége szerint a People Centre az alapvető felszereltséget fogja biztosítani az alkalmazottak és az ipari parkba látogatók számára: egészségügyi szolgáltatást, kiskereskedelmet és közétkeztetést, a szabadidő eltöltéséhez szükséges intézményeket, valamint elszállásolási létesítményeket átmeneti vagy rövidtávú elszállásoláshoz.

 

2020-ban nyitnának

 

 hirdetes_300x300  

Az új központot a stratégiai park délkeleti csücskében nyitnák meg, mégpedig Zobordarázs (Dražovce) kataszterében egy 2,48 hektáros területen. A központ építését az év végén kezdenék meg, és 2020 első negyedévében már a látogatók rendelkezésére állna.

 

A befektetési költségek megközelítőleg 9,3 millió eurót fognak felölelni, ám az építkezési munkálatoknak és a technológiai berendezéseknek az ármozgását illetően a pontos árat csak az építkezés során fogják pontosítani.

 

Boltok, éttermek, szálláshelyek

 

Az MH Invest szerint a People Centre legnagyobb épülete az a kereskedelmi központ lesz, ahol váltakozva kapnak helyet a kiskereskedelmet, a szolgáltatást és a közétkeztetést szolgáló helyiségek.

 

A középosztályú garni hotel kategóriájába sorolható létesítményben 80 szoba fog a látogatók rendelkezésére állni 160 fekhellyel, valamint saját fürdőszobai berendezéssel. A többfunkciós létesítményben helyet kapnak a különböző szolgáltatásokra kialakított helyiségek, közétkeztetés, valamint egy egészségügyi központ is.

 

A létesítményben lesznek éttermek, kávézók, két általános orvosi rendelő, két fogászati rendelő, valamint két felülvizsgáló orvosi rendelő. A központ déli részében egy önkiszolgáló, érintésmentes autómosót is terveznek öt boxszal.

 

Forrás: Sme.sk/Körkép.sk

Nyitókép: TASR

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!