Amikor a DM drogerie marktban fizetni kívánunk a megvásárolt termékekért, akkor általában a bankkártyánk mellett a DM-kártyánkat is előkészítjük. Miután az elárusítónő beblokkolta az árut, elkéri a hűségprogramhoz tartozó pontgyűjtő kártyánkat, hogy beolvassa azokat a vásárlással szerzett pontjainkat, amelyeket a következő alkalomkor felhasználhatunk.

 

A német drogérialánc azonban májustól megváltoztatta a hűségprogramjának a működését. A DM hűségprogramja a több mint egymillión felüli regisztrációval Szlovákiában az egyik legnagyobb.

 

A drogéria ezennel befejezi a Card & Systems társaság által kínált rendszer, vagyis a pontok, kuponok és árkedvezmények használatát. A DM ugyanis a Payback társaság rendszerére váltott, mely Németországban már 17 éve biztosítja a DM hűségprogramjának működését.

 

 hirdetes_300x300  

Mi változik?

 

A DM május 3-án több országban változtatta meg a hűségprogramját. Szlovákián kívül Ausztriában, Magyarországon, Csehországban, Horvátországban és Szlovéniában is megváltozott a rendszer – hívta fel a figyelmet a Trend hetilap a honlapján.

 

Ez a lépés a gyakorlatban azt jelenti, hogy a DM-hűségkártyával rendelkező vásárlóknak át kell magukat regisztrálni vagy az interneten, vagy a DM drogéria pénztáránál.

 

Ami jelentősen megváltozik az új hűségkártyával, az nem más, mint a pontgyűjtés. A vásárló minden egyes euró után egy pontot szerez a hűségprogramban. A pontokat azonban csak akkor fogja tudni hasznosítani, miután 200 pontot összegyűjtött. A kedvezmény érvényesítése az egy pont, egy cent módszer alapján fog működik.

 

 

A múltbéli hűségprogrammal összehasonlítva a vásárlóknak most nem lesz lehetőségük arra, hogy a pontjaikat olyan kuponokra cseréljék, melyek kedvezményeket biztosítottak vagy az egész vásárlásra, vagy bizonyos termékekre.

 

A DM drogéria nem fél attól, hogy az új programjával vásárlókat veszítene. A drogéria azt állítja, hogy az egyes vásárlások során most gyorsabban lehet majd összegyűjteni a pontokat, mint eddig. „A vásárlóink számára rendszeresen készítünk többszörös pontgyűjtő akciókat vagy az egész vásárlásra, vagy a kiválasztott termékekre és márkákra“ – mondta Nicol Noseková, a DM marketingmenedzsere.

 

A kártyát csak a DM-ben használhatjuk

 

A DM által újonnan működtetett Payback rendszert Szlovákiában csak a DM boltjaiban tudjuk használni, ami például Ausztriával összehasonlítva jelentős különbség. Ausztriában ugyanis mintegy 60 különböző boltban lehet a DM-kártya segítségével pontokat gyűjteni. A DM-en kívül az eBay-en és a BP benzinkúton is fel lehet használni a hűségkártyát.

 

Sme.sk/Trend.sk/Körkép.sk

Nyitókép: Retailek

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.