Ambrovics László a MINIT SLOVAKIA Kft. társtulajdonosa a Körkép.sk-nak elmondta, hogy a június 1-i tűzeset nem befolyásolta a vállalat működését, mely továbbra is aktív.

 

„Semmi sem változik. Hétfő reggel 8.00-ra mindenki bejött munkába, dolgozunk tovább!”

 

– fogalmazott.

 

Tűz ütött ki Dunaszerdahelyen, a Minit gyárában (Fotók)

 hirdetes_810x300  

 

Hozzátette, hogy a múlt pénteki tűzesetben az egyes gyártórészlegek sérültek meg, a készáru-raktár és más további gyártóvonalak épségben maradtak.

 

„A gyár és a cég folytatja tevékenységét! Azon dolgozunk, hogy a felújítás és szerelés minél gyorsabban elkezdődjön. Célunk, hogy az elkövetkező időszakban a tűzeset előtti állapotot mielőbb visszaállítsuk, illetve a gyárat tovább modernizáljuk.”

 

– hangsúlyozta Ambrovics László.

 

Pillanatkép a tűz után (Forrás: ÖTT Balony közösségi oldala)

 

Az alkalmazottak maradnak

 

Elmondta, a társaság Szlovákia legnagyobb és legmodernebb péksége. Az alkalmazottak jövőjét illetően a társtulajdonostól megtudtuk, hogy a dolgozók közül senki sem veszíti el a munkáját, a cég összes alkalmazottja ugyanúgy dolgozik és munkaviszonyban marad.

 

„Azért, mert mindenkire szükség van ahhoz, hogy a gyártóvonalak újjáépüljenek, s ha már azon dolgozunk, hogy egy még jobb és modernebb céggé fejlődjünk, a folyamatban mindenkinek kulcsfontosságú szerepe van.”

 

– fejtette ki kérdésünkre Ambrovics László.

 

A kigyulladt gyártórészleg (Forrás: ÖTT Balony közösségi oldala)

 

A gyártás folytatódik

 

Mint megtudtuk, a gyártás már ma is folytatódik egy másik épületrészben.

 

A köztudatba Fornetti Slovakia néven beíródott pékáruval foglalkozó vállalat 2015 novemberétől MINIT SLOVAKIA, spol. s r.o. név alatt működik. A társaság dunaszerdahelyi épületében június 1-jén, pénteken tűz ütött ki, melyet hivatásos és önkéntes tűzoltóknak a délutáni órákban sikerült eloltaniuk. A munkában levő alkalmazottak közül senki nem sérült meg, hazajutásukat a vezetőség biztosította számukra.

 

A termelés folytatódik (Forrás: ekonomika.sme.sk)

 

Körkép.sk/

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!