Jusztin
  • HUF: 322.96
  • USD: 1.12
  • 19 °C
  • 26 °C
Gazdaság

Utazó magazin: Világi Villa Rosa-ja lett 2018-ban a legjobb határon túli magyar étterem

Szerda délelőtt a Párisi Udvar Hotel Budapestben adták át 2018 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat.

Szerda délelőtt a Párisi Udvar Hotel Budapestben adták át a tavalyi esztendő legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat.

 

Az Utazó magazin díjátadóján több kategóriában kerültek kihirdetésre az év szállodái, turisztikai befektetése, éttermei, év turisztikai városa, valamint légitársasága is.

 

Kép: Körkép.sk

 

Idén először kiosztásra került az év határon túli szálláshelye, valamint az év határon túli étterme is.

 

Ez utóbbi két kategória kapcsán Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára elmondta, hogy a magyar kormányzat évek óta arra törekszik, hogy a Kárpát-medence egységes gazdasági tértként szerepeljen. Az elmúlt években a szülőföldön való boldogulás elősegítését a magyar kormány 2 milliárd forinttal támogattam melyből 420 külhoni fejlesztést tudtak támogatni.

 

Kép: Körkép.sk

 

Az államtitkár elmondta, hogy nagy örömére szolgál, hogy idén először a magazin díjában már határon túli magyar turisztikai szolgáltatói is részesültek.

 

A legjobb határon túli szálláshely 2018-ban az Utazó magazin szerint a Szent Kristóf Panzió, az év határon túli magyar étterme 2018-ban pedig a Dunaszerdahelyen levő, Világi Oszkár felvidéki magyar nagyvállalkozó tulajdonában levő Villa Rosa étterem lett.

 

Kép: Körkép.sk

 

A díjátadót követően a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a magyar szállodaipar aktuális helyzetéről és lehetőségeiről tartott szakmai konferenciát.

 

Kép: Körkép.sk

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás